1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. TOGG’un hüngür hüngür ağlatan yeni modeli çıktı! Gözyaşları sel oluyor: Görenler “işte budur” dedi

TOGG’un hüngür hüngür ağlatan yeni modeli çıktı! Gözyaşları sel oluyor: Görenler “işte budur” dedi

featured
service

T10F, daha önce tanıtılan T10X modelinin ardından, sedan kullanıcılarının beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu AWD (dört çeker) olmak üzere üç farklı teknik özellik sunan T10F, özellikle çift motorlu versiyonunda 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 4,6 saniyede gerçekleştiriyor. Ayrıca, bu versiyon 530 kilometreye varan menzil sunarak uzun yolculuklar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Adana’da düzenlenen TEKNOFEST’te yoğun ilgi gören T10F, 2025 yılında önce Türkiye’de, ardından da Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Yerli otomobile olan ilgi, etkinliğe katılan vatandaşların duygusal anlarına da yansıdı. TOGG kullanıcısı Zeynel Abidin Topal, yeni modelin tanıtımında gözyaşlarına hâkim olamadı.

Zeynel Abidin Topal, TOGG T10F hakkında duygu dolu açıklamalarda bulundu. “Bu araba yeni model. Çok güzel. Ben şu an TOGG kullanıcısıyım. Kullanıcılar memnun. Türk malı olduğu için tercih ettim” diyen Topal, eski günlerden bahsederek, “Biz neler gördük. Tenekelerin içinde gezdik. Araba alabilmek için sıralara girip beklerdik. Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan geldi, araba geldi. Bu yerli otomobilin yapılması ömre bedel. Ben ilk alanlardan biriyim. Gurur duyuyorum. Yapanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

TOGG’un T10F modeli, sadece bir otomobil değil, aynı zamanda bir başarı hikayesinin ve milli bir duruşun sembolü olarak öne çıkıyor. Görenler ise bu yerli gururu “işte budur” diyerek yorumladılar. TOGG’un bu yeni modeli, Türk otomotiv sektöründe önemli bir dönüm noktası olmaya aday.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOGG’un hüngür hüngür ağlatan yeni modeli çıktı! Gözyaşları sel oluyor: Görenler “işte budur” dedi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz