1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. SUI, KAS ve SEI destekten güç alarak yükseliyor: Sırada ne var?

SUI, KAS ve SEI destekten güç alarak yükseliyor: Sırada ne var?

featured
service

Ekim ayı genellikle kripto piyasası için yükselişin yaşandığı bir dönemdir, ancak bu yıl durum farklı. İran ve İsrail arasındaki artan jeopolitik gerilim, piyasalarda korkuya neden olarak panik satışlarına yol açtı. Bu durum, Sui (SUI), Kaspa (KAS) ve Sei (SEI) gibi önemli altcoinlerin değerinde ciddi düşüşlere sebep oldu. Ancak şimdi bu altcoinler, kritik destek seviyelerinde dengelenme belirtileri gösteriyor.

Sui, son dönemde en iyi performans gösteren altcoinlerden biri olmasına rağmen, piyasadaki satış baskısı SUI’yi 1,60 dolar seviyesindeki kritik desteğe kadar itti. Bu düşüşe rağmen, SUI direncini göstererek hafif bir yükseliş gerçekleştirdi ve şu anda 1,71 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu destek seviyesi korunabilirse, SUI’nin potansiyel bir geri dönüş yaşaması mümkün olabilir.

Kaspa, son dönemde 0,21 dolarlık zirvesinden yüzde 30’luk bir düşüşle 0,14 dolar seviyesine kadar geriledi. Ancak KAS, şu anda trend çizgisinde bir destek bulmuş gibi görünüyor. Şu an 0,15 dolar seviyesinden işlem gören KAS, toparlanma işaretleri gösteriyor. Bu yükselişin devam etmesi, Kaspa için bir geri dönüşün başlangıcı olabilir.

What is Sei Crypto? – Forbes Advisor Australia

Sei, son 30 günde hala yüzde 57’lik bir artışla dikkat çekici bir performans sergiledi. Ancak, piyasalardaki düzeltme hareketi SEI’yi 0,3911 dolarlık kırılma seviyesini yeniden test etmeye zorladı. Şu anda bu seviyenin hemen üzerinde, 0,3942 dolardan işlem görüyor. Bu destek seviyesinin korunması, SEI’nin yukarı yönlü trendini sürdürebileceğinin bir göstergesi olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SUI, KAS ve SEI destekten güç alarak yükseliyor: Sırada ne var?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz