1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beyoğlu tacizcileri tutuklandı

Beyoğlu tacizcileri tutuklandı

featured
service

Bir süre sonra kadının üzerine yürüyen şüpheliler, duvara sıkıştırıp taciz etmeye başladı. Çığlık atan kadını kurtarmak için çevredekiler müdahale etti.

O sırada tacizcilerden biri, “amcamın kızı” diyerek çevredekilerden kurtulmak istedi. ‘Amcanın kızı olsa ne olur” diyerek tepki gösteren vatandaşlar kadını tacizcilerin elinden kurtardı. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

İ.A.’nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ise ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakıldı. Semir T.‘nin “cinsel saldırı”, “mukavemet”, “uyuşturucu madde kullanmak”, “gasp” suçlarından Ömer K.’nın ise “cinsel saldırı”, “kasten yaralama”, “mukavemet”, “otodan hırsızlık” suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınıp serbest bırakılan şüpheliler bugün yeniden gözaltına alındı.

Olaya lişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Mersin’in Tarsus ilçesinde yakalanan şüpheli Semir T’nin ifadesi, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nca alındı. Diğer şüpheli Ömer K. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık ifadesi alınmak üzere İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü.

Her iki şüpheli, ifadeleri sonrası “cinsel saldırı” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından tutuklanmaları talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Şüphelilerin üzerlerine atılı suçlardan tutuklanmalarına karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beyoğlu tacizcileri tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz