1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bankalar Peş Peşe Duyurdu Sıfır Faizli Kredi Rakamları Güncellendi: Kimler Yararlanabilecek?

Bankalar Peş Peşe Duyurdu Sıfır Faizli Kredi Rakamları Güncellendi: Kimler Yararlanabilecek?

featured
service

İşte bankaların sunduğu sıfır faizli kredi kampanyaları:

QNB Finansbank, yeni müşterilere özel olarak 20 bin lira sıfır faizli, 6 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. Aynı zamanda, QNB Mobil uygulaması üzerinden 25 bin liraya kadar 3 ay vadeli, faizsiz taksitli nakit avans kullanma fırsatı da bulunuyor. Kampanya, 31 Ekim’e kadar geçerli.

Garanti BBVA, yeni müşterilere 20 bin liraya kadar sıfır faizli, 6 ay vadeli kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca 25 bin liraya kadar faizsiz, 3 taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Ancak bu kampanyadan faydalanmak için müşteri olduktan sonra 14 gün içinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunulması ve kartın onaylanması gerekiyor. Kampanya 15 Ekim’e kadar geçerli.

Akbank, yeni müşterilerine 20 bin liraya kadar sıfır faizli, 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor. Ayrıca, sıfır faizli ve 3 ay vadeli 25 bin liraya kadar taksitli nakit avans imkanı da sağlıyor. Kampanya, 31 Ekim’e kadar devam ediyor.

DenizBank, sıfır faizli 10 bin lira kredi kampanyası ile dikkat çekiyor. 6 ay vadeli bu kredi, ilk kez DenizBank müşterisi olanlara sunuluyor. Kampanya 31 Ekim’e kadar geçerli olup, başvuru yapanlar 1 ay boyunca bu fırsattan yararlanabiliyor.

TEB

TEB, sıfır faizli 3 taksitle 25 bin lira taksitli nakit avans imkanı sunuyor. Ayrıca, yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları ve 6 ay vade ile 25 bin liraya kadar kredi veriyor. Kampanya, 31 Ekim’e kadar geçerli ve “Hoş geldin” kampanyasından yararlanmak için kredi notunuzun yüksek olması ve dijital kanallar üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bankalar Peş Peşe Duyurdu Sıfır Faizli Kredi Rakamları Güncellendi: Kimler Yararlanabilecek?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz