1. Haberler
  2. Gündem
  3. Birikimlerini katlamak isteyenler! Bu kampanya dahilinde birikimleriniz öyle katlanacak ki!

Birikimlerini katlamak isteyenler! Bu kampanya dahilinde birikimleriniz öyle katlanacak ki!

featured
service

Finansbank, bireysel müşterilerine bir müşteri temsilcisi atıyor ve bu aracılığıyla birebir getiri ve hesap takibi imkanı sunuyor. Böylece birikimleriniz hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilir ve kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Hesap açma sürecinde de esneklik sunan Finansbank, 1 günden 1100 güne kadar dilediğiniz vadede hesap açma imkanı sunuyor. Böylece ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre hesap açabilir ve birikimlerinizi istediğiniz süre boyunca değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca vade sonunda aynı vade süresi ve güncel faiz oranlarıyla otomatik yenileme imkanı da bulunuyor. Böylece vadenizin sona ermesi durumunda hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmadan birikimlerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

Finansbank vadeli mevduat hesabı, güvenli ve avantajlı bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Birikimlerinizi değerlendirmek ve geleceğe daha güvenli adımlar atmak için Finansbank’ın bu hesap seçeneğini değerlendirebiliriz.

Finansbank, vadeli mevduat hesabı için tanışma faizi fırsatı sunuyor. Fakat bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Tanışma faizinden yararlanmak için, son 6 ay içinde TL veya EUR/USD cinsinden herhangi bir vadeli hesap açmamış olmanız gerekmektedir.

5,000,000 TL veya 3,000,000 EUR/USD üzerinde bir bakiyeniz varsa, tanışma faizi oranından faydalanamazsınız. Bu faiz oranı, bankamızdan getireceğiniz bakiyeler için geçerlidir. Tanışma faizi oranı, hesabınızın açıldığı güne göre belirlenir ve o günün oranı üzerinden hesaplama yapılır.

Finansbank’ın vadeli mevduat hesabı tanışma faizi fırsatı, birikimlerinizden daha fazla getiri elde etmek istediğinizde avantajlı bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. Bu fırsattan yararlanmak için belirtilen şartları sağlamanız yeterli olacaktır.

Bankacılık sektöründe QNB, müşterilerine daha kolay ve hızlı bir şekilde hesap açma imkanı sunuyor. QNB, telefon bankacılığı, başvuru formu doldurarak veya Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden vadeli mevduat hesabı açma seçenekleriyle hizmet veriyor.

QNB’nin müşterilerine sunduğu bu hizmetler sayesinde artık banka şubelerine gitmeden, evinizin konforunda hesap açma işlemini gerçekleştirmek mümkün. Telefon bankacılığı vasıtasıyla 0 850 222 83 88 numaralı hattı arayarak hesap açabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Birikimlerini katlamak isteyenler! Bu kampanya dahilinde birikimleriniz öyle katlanacak ki!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz