1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Gram Altın Fiyatında Gözler O Açıklamada! Gencinden Yaşlısına Tüm Dünya Perşembe Gününü Bekliyor: İslam Memiş ‘Acelemiz Yok’ Diyerek Uyardı

Gram Altın Fiyatında Gözler O Açıklamada! Gencinden Yaşlısına Tüm Dünya Perşembe Gününü Bekliyor: İslam Memiş ‘Acelemiz Yok’ Diyerek Uyardı

featured
service

ABD’de ekonominin “yumuşak iniş” yapabileceğine yönelik iyimserlikler güç kazanmaya devam ederken, bu hafta, ülkede enflasyon başta olmak üzere yoğun veri gündemi piyasaların odağında bulunuyor. Analistler, ABD’deki resesyon endişelerinin açıklanan istihdam verilerinin ardından azaldığını belirterek, bu hafta Perşembe günü açıklanacak enflasyon verisinin de piyasaların yönü açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, Fed’in kasımda 25 baz puanlık faiz indirimi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Jeopolitik gelişmelerin de takip edildiğini dile getiren analistler, buradan gelecek haber akışının varlık fiyatlarını etkileyebileceğini dile getirdi.

Piyasalarda gergin ABD enflasyon bekleyişi devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi’ sorusu eşliğinde piyasalardaki gelişmeleri değerlendirdi.

Ons altının 2.644 dolar seviyesinde haftaya satıcılı başladığını hatırlatan Memiş, şunları söyledi:

Altın gram fiyatının Ons ile yön bulduğunu dile getiren diyen İslam Memiş, şöyle devam etti:

“Malum ettiğimiz bant aralığında bir bozulma yok, iki haftadır aynı, 2.580-2.680 aralığında. Tabi 2.680 dolar seviyesi test edildiği için 2.580 dolar seviyesi ile alakalı beklentim devam ediyor. Yine Fed öncesi dolar pozisyonu aldığımız için dolar pozisyonumuzu korumaya devam ediyoruz. Ne zamanki ons altın 2.580 ve aşağısına sarkar, kademeli alımlar yapmaya başlayacağız. Ama şu anda dolar pozisyonumuzu korumaya devam ediyoruz.”

“Gram altın/TL fiyatında ons altın nedenli 2.980 lira destek seviyesi ile alakalı beklentim geçerliliğini koruyor. Biz Fed öncesi aldığımız dolar pozisyonunu bozmadık. Ne zamanki ons altında o beklediğimiz düşüşler gelir ki, acelemiz yok, yine biz 2.580 dolar seviyesi ile alakalı beklentimizin devam ettiğini söyleyebilirim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gram Altın Fiyatında Gözler O Açıklamada! Gencinden Yaşlısına Tüm Dünya Perşembe Gününü Bekliyor: İslam Memiş ‘Acelemiz Yok’ Diyerek Uyardı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz