1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kıyıda Köşede Saklayan Zengin Oldu! Bu Kağıtlara Servet Ödeniyor

Kıyıda Köşede Saklayan Zengin Oldu! Bu Kağıtlara Servet Ödeniyor

featured
service

İnternet üzerinden yapılan satışlarda, bu nostaljik biletlerin fiyatları hızla yükselerek adeta bir koleksiyon furyası başlattı. Özellikle büyük takımların kritik maçlarına ait biletler, 10 bin lirayı aşan fiyatlarla satılıyor.

Avrupa maçlarına ait biletler, özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarında fiyat açısından büyük farklar gösteriyor. En yüksek fiyata satılan bilet ise Galatasaray’ın 2000 yılında UEFA Kupası’nı kazandığı Arsenal maçı için satışa sunulan özel koruyuculu bilet oldu. Bu bilet, 10 bin 875 liraya kadar çıkarak koleksiyoncuların gözdesi haline geldi.

DERBİ BİLETLERİ İLGİ ODAĞI

Beşiktaş’ın Liverpool’u 2-1 yendiği maçın bilet fiyatı 275 lira olarak belirlenmişken, yakın dönemdeki Avrupa maçlarına ait biletler ise 50 liradan başlıyor.

Koleksiyoncuların gözdesi olan derbi maç biletleri, özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların tarihi karşılaşmalarına ait. Örneğin, Fenerbahçe’nin 6 Kasım 2002’de Galatasaray’ı 6-0 yendiği maçın biletleri 2 bin liraya kadar alıcı buluyor. Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 4-3 yendiği derbi biletleri ise 1000 liranın üzerinde değer kazanmış durumda.

Beraberlikle sonuçlanan derbilerin biletleri 50 liradan satılırken, Galatasaray’ın Ali Sami Yen Stadyumu’ndaki son maçının bilet fiyatı 1000 lira, Türk Telekom Arena’daki ilk maçın bileti ise 300 liradan satışta.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kıyıda Köşede Saklayan Zengin Oldu! Bu Kağıtlara Servet Ödeniyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz