1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçoğlu Karşı Karşıya: Kriz Futbola Sıçradı

Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçoğlu Karşı Karşıya: Kriz Futbola Sıçradı

featured
service

Ancak Akyüz’ün istifası ardından yeni yönetimle de Beşikçioğlu arasında bir dizi kriz yaşandı. İddiaya göre, Beşikçioğlu ve Belediye Meclisi, Yavaş’ın eski danışmanın da bulunduğu yeni yönetimden kulübün belediyeye devrini talep etti.

Yönetim, kulübü devretmek için göreve geldikten sonra geçen 1 ayda harcandığı öne sürülen 75 milyon lira ödenmesini isteyince Etimesgut Belediyesi’nin kulübe sağladığı imkânlar geri çekildi.

Yavaş’ın seçimden önce Etimesgut’a aday düşündüğü Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’in olaydan birkaç gün sonra yönetim tarafından ziyaret edilmesi ise “Beşikçioğlu’na mesaj” olarak yorumlandı.

T24’ten Sibel Yükler’in haberine göre, belediyenin kulüple temmuzdan beri yaşadığı krizin ardında Yavaş ve Beşikçioğlu arasında seçim döneminden kalan gerginliğin yattığı öne sürülüyor.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimlerinden önce İYİ Parti’den istifa eden eski İl Başkanı Mesut Özarslan’ı Etimesgut ilçesinden aday göstermek istemiş ancak CHP Genel Merkezi’nin tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu’nu aday göstermesinin ardından kriz patlak vermişti. Özarslan’ın önce Yavaş’ın başdanışmanlık görevine getirilmesi ardından da 31 Mart’ta kazandığı Keçiören’e aday gösterilmesiyle bu kriz sona ermişti.

Ancak iddiaya göre Yavaş’ın Etimesgut’a aday olarak düşündüğü bir diğer isim de Metin Akyüz’dü. Genel Merkez’in Beşikçioğlu’nu aday göstermesinin ardından Metin Akyüz de seçim sonrası “stratejik” iş birliği gözetilerek belediyeye başkan yardımcılığına getirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçoğlu Karşı Karşıya: Kriz Futbola Sıçradı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz