1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Dünyada bu işi yapan tek Türk firma! Kahvesini üretti, şifası da tadı da marka oldu: 67 ülke almak için kapıda bekliyor

Dünyada bu işi yapan tek Türk firma! Kahvesini üretti, şifası da tadı da marka oldu: 67 ülke almak için kapıda bekliyor

featured
service

9-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 39. Endonezya Ticaret Fuarı, 33 binden fazla alıcı ve ziyaretçi ile Güneydoğu Asya’nın en büyük ticaret etkinliği olarak kaydedildi. Fuarın tek Türk katılımcısı olarak yer alan Nigella World, 114 ülkeden gelen katılımcılarla yaklaşık 30 milyar dolarlık iş anlaşması imzalanan bu platformda büyük bir çıkış yakaladı.

Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Eke, “Çörek otu, binlerce yıldır sağlık ve güzellik kaynağı olarak biliniyor. 2015 yılında markamızı Nigella olarak oluşturduk ve bu mucizevi bitkiyi kahveden bitkisel kozmetik ürünlerine kadar çeşitli alanlarda tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.

Nigella World, Asya-Pasifik pazarında çörek otunun talebinin arttığını belirterek, Endonezya’da yeni genel müdürlük merkezini kurarak bölgedeki ihracatını artırmayı amaçlıyor. Eke, “Asya-Pasifik’te çörek otu pazar büyüklüğü yaklaşık 20 milyar dolara ulaştı. Hindistan, Endonezya, Singapur, Malezya ve Sri-Lanka gibi ülkelerde çörek otuna olan talep hızla artıyor. Şu anda bölgede 8 ülkeye ihracat yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Nigella World, fuar boyunca yerli ve uluslararası alıcılardan yoğun ilgi gördü. Yüksek kaliteli kahve ve gıda takviyeleri ile bitkisel kozmetik ürünleri, distribütörler ve perakendeciler tarafından büyük beğeni topladı.

yeni-proje-14.jpg

Eke, “Fuar, potansiyel ortaklar ve müşterilerle bağlantı kurmak için harika bir fırsat sundu. Nigella World’ün ürünlerine gösterilen yoğun ilgi, Asya Pasifik bölgesindeki artan talebi karşılamak için yenilikçi çözümler sunma taahhüdümüzü pekiştirdi. Amacımız, Endonezya ve Asya-Pasifik pazarında gıda takviyesi, kahve ve bitkisel kozmetik endüstrilerinde lider markalardan biri olmak” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünyada bu işi yapan tek Türk firma! Kahvesini üretti, şifası da tadı da marka oldu: 67 ülke almak için kapıda bekliyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz