1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yeni bir Memecoin çılgınlığı mı geliyor? SHIB ve Dogecoin gerilerken yeni fırsat kapıda

Yeni bir Memecoin çılgınlığı mı geliyor? SHIB ve Dogecoin gerilerken yeni fırsat kapıda

featured
service

Moon Musk, bugün lansmanı yapılan yeni bir Solana memecoin’i olarak öne çıkıyor. Şu anda yalnızca Solana’nın merkeziyetsiz borsaları olan Jup.ag ve Raydium.io üzerinden satın alınabiliyor. Ancak raporlara göre, yakında birçok merkezi borsada listelenmesi bekleniyor. Bu listelenme ile birlikte, coin milyonlarca yatırımcıya erişecek ve fiyatında büyük bir sıçrama yaşanabilir.

Erken dönemde Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) yatırımı yaparak astronomik kazançlar elde eden yatırımcılar gibi, Moon Musk’ın erken yatırımcılarının da ciddi getiriler elde etme şansı bulunuyor. Moon Musk, piyasaya 9.000 dolarlık likidite ile girdiği için, diğer yeni memecoin’lerden farklı olarak daha sağlam bir başlangıç yaptı.

Yatırımcılar, Moon Musk’ı satın almak için Solflare, MetaMask veya Phantom cüzdanlarını bağlayarak Solana karşılığında memecoin’i elde edebiliyor. Alım yapmak için Moon Musk’ın akıllı kontrat adresi – 2BRtADzxBF5cjNGiT9xUNvrFX1dw4nnLdydMyXCbLJx5 – alıcı kısmına girilerek işlem yapılabiliyor. Henüz bu cüzdanlardan birine sahip olmayanlar ise birkaç dakika içerisinde cüzdan oluşturup, bir borsadan (Coinbase, Binance gibi) Solana aktararak alım yapabiliyor.

Moon Musk, Solana blockchain’i üzerinde hızla popülerlik kazanırken, SHIB, DOGE ve DogWifHat (WIF) gibi daha büyük memecoin’lerin yatay seyrettiği ve momentum kaybettiği bir dönemde yükselişe geçti. Bu nedenle, SHIB, DOGE ve WIF yatırımcılarının bazıları, yeni memecoin fırsatları arayarak Moon Musk gibi projelere yöneliyor.

Memecoin’lerin genellikle hiçbir kullanım alanı veya içsel değeri bulunmamasına rağmen, yatırımcılar bu coin’leri yüksek kazanç potansiyeli nedeniyle tercih ediyor. Moon Musk da bu trendin bir parçası olarak değerlendiriliyor ve doğru zamanda yapılan yatırımlarla yeni memecoin milyonerleri yaratabileceği öngörülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni bir Memecoin çılgınlığı mı geliyor? SHIB ve Dogecoin gerilerken yeni fırsat kapıda
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz