1. Haberler
  2. Hayat
  3. Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? Perşembe Gününe Dikkat! Ünlü Astrologdan ‘Dolunay’ Uyarısı

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? Perşembe Gününe Dikkat! Ünlü Astrologdan ‘Dolunay’ Uyarısı

featured
service

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza geri planda durarak başlıyorsunuz bazı konu ve olaylar üzerinize üzerinize geliyor olabilir. Bazı korkularınızla ya da tedirgin olduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu aralar ikili ilişkiler özel hayatınız iş birliklerinize dair bazı gelişmeler var. Burada problemler yaşıyorsanız 17 Ekim’deki Dolunay zamanı bu sıkıntıların karşınıza çıkma potansiyeli yüksek. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Ay Koç burcundayken bir Dolunay yaşanacak, baş bölgesi, sinüzit problemleri, geniz akıntıları, dişler, çene, kulak burun, beyin fonksiyonları ile ilgili kendinizi sağlam tutmanız gerekiyor. Özel hayatınızda yaşanacak problemlerin yansıması olarak düşünülebilir bütün bunlar. Bu ara özel hayatınızda hiçbir sıkıntı olmayabilir ama hep başka insanları kendinizden daha fazla önemsediğinizi fark edebilirsiniz. Değişim güzeldir uzun zamandan sonra diğer insanları anlamaya çalışmanız gerçekten güzel ama kendinizi kontrol edemediğiniz noktalarda o çıkışlar sizi yoruyor ve zorluyor, en çok bunu göreceksiniz bu Dolunay zamanı. Aile içinde tartışmalara, çabuk tepki vermeye de açık bir dönem olacak. Duygusal konulara vereceğiniz tepkiler sizi zorlayabilir. Bu dönem kariyerinizdeki bazı baskılar sizi fazlasıyla yormuş ve zorlamış olabilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler fazla olabilir. Bunların ailevi konulara yansıması, ilişkinizdeki temel sıkıntıları da ortaya çıkarmasına neden oluyor. Dolunay zamanı en çok evinize, yuvanıza, ailenize, kişisel ilişkilerinize ve toplum önü duruşunuza dikkat etmeniz gerekecek. Burada bir Grand Cross olacak o yüzden hepsini idare etmek sizi yorgun düşürebilir ama sonrasında toparlayacaksınız.

Salı günü parayla ilgili konulara tepkileriniz yüksek olacak, harcamalarınız artabilir. Perşembe günü Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle Dolunay zamanından sonra kendinize ve ruhunuza aynı zamanda gelecek planlarınıza daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Gezmek, eğlenmek, tanımadığınız insanlarla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Medya, turizm sektöründe çalışıyorsanız kendinizi özgür ve rahat hissedebilirsiniz. Öğrenciyseniz öğrencilik hayatınızda bağımsız olma arzunuz yükselebilir ama öğrenmekten ve diğer insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacaksınız. Sağlıkla ilgili birkaç gün hassaslıklar yaşadıktan sonra yolunuza tam hız devam edeceksiniz güzel konuşma ve görüşmeler bir sonraki hafta başında sizi mutlu edebilir.

Boğa ve yükselen Boğalar, sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz önemli. Bu hafta başında oradan gelecek önemli haberler devrede. Sorumluluklarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ama Çarşamba ve Perşembe biraz daha kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz.

Perşembe günkü Dolunayı kadersel alanınızda yaşayacaksınız. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Bu, çalışma ortamlarınız, çalışma yerinizde yaşanacak bir olayın dışa vurumu olarak yansıyacaktır ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onlarla olan ilişkinizde bazı konuların açığa çıkması gibi etkiler söz konusu olabilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız dikkatli olmanız gerekecek. Yakın ve uzak çevrelerde duyacaklarınız yaşayacaklarınız ve buna göstereceğiniz tepkiler beklenmedik tepkiler olacak. Yakın çevrenizden sevdiğiniz bir insanın hayatındaki sıkışmalar, zorluklar, sıkıntı ve problemlerle de uğraşmak önem kazanacak. Bu dönem girdiğiniz ortamlarda insanların çıkar çatışmalarına şahit olabilirsiniz ve bu durum hiç hoşunuza gitmeyebilir ya da siz olur olmadık yerlerde diğer insanlarla kendinizi bir güç çekişmesi ya da bir çatışmanın içerisinde bulabilirsiniz. Değişken evlerinizde olduğu için bu sinirsel gerginlikleri, kendinizi sakinleştirerek, doğru tepkiler vererek çok da rahat bir şekilde atlatabilirsiniz.

17’si Dolunayla beraber Venüs Yay burcuna geçiyor, para ile ilgili konular hayatınızda önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla parasal konuları konuşmak Perşembe gününden sonra kendinizi rahat hissettirecek. Salı günü ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmekte fayda olabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olduğu için çok çabuk tepkiler verebilir ve sevdiğiniz insanı gereksiz yere hırpalayabilirsiniz. Eğer ayrılma aşamasındaysanız 17’sinden sonraki dönem nafaka ve mal paylaşımı ile ilgili konuları konuşmak için uygun bir dönem olacak. Tahsilatlarınız, beklediğiniz para ile ilgili haberleriniz varsa 17’sinden sonraki dönem bu haberleri almanız çok daha kolay olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? Perşembe Gününe Dikkat! Ünlü Astrologdan ‘Dolunay’ Uyarısı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz