1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zonguldak’taki cinayetin ardında silah ticareti çıktı

Zonguldak’taki cinayetin ardında silah ticareti çıktı

featured
service

Olay, Zonguldak’ın Devrek ilçesi Alpaslan köyünde 10 Ekim’de meydana geldi. Hayrettin Çorukcu olay yerinde hayatını kaybederken, yeğeni Yüksel Kürekci kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, suçla bağlantılı olabileceği düşünülen 10 av tüfeğine el konuldu.

Sorgulamada, Ö.Y., Yüksel Kürekci ile aralarında daha önce gerçekleşen bir tabanca alışverişi nedeniyle husumet olduğunu belirtti. Olay günü yaşanan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve ruhsatsız av tüfeğiyle önce Yüksel Kürekci’ye, ardından da Hayrettin Çorukcu’ya ateş ettiğini ifade etti. Olay sonrası tartışmaya neden olan ruhsatsız tabancayı ve mermileri ormanlık alana gömdüğünü, eve döndüğünde ise üzerindeki kıyafetleri ve boş kartuşları yaktığını söyledi.

Ö.Y.’nin yer göstermesiyle ruhsatsız tabanca ve mermiler bulundu ve delil olarak el konuldu. Olayda kullanılan av tüfeği de teşhis edilerek ekiplere teslim edildi. Gözaltına alınan diğer 7 şüpheli serbest bırakılırken, Ö.Y. geniş güvenlik önlemleri altında Devrek Adliyesi’ne getirildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ö.Y., tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldak’taki cinayetin ardında silah ticareti çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz