1. Haberler
  2. Gündem
  3. Murat Övüç: Programın iptali umrumda değil ama arkamda evine ekmek götüren 150 kişi var

Murat Övüç: Programın iptali umrumda değil ama arkamda evine ekmek götüren 150 kişi var

featured
service

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’nam, Bafra ve Samsun’da yapacağı ‘Kadınlar Matinesi’ iptal edildi. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Böyle bir aktifliğe izin etmeyeceğiz” derken, Samsun Valiliği, ‘ulusal ve manevi bedellerine terslik’ bahanesiyle aktifliğin menedildiğini duyurdu.

Aktifliğin iptal edilmesi hakkında Odatv’ye konuşan Murat Övüç, salon kapasitesinden daha fazla bilet satıldığını ve konserin bölge milleti tarafından arz edildiğini ifade etti. Övüç şunları söyledi: “Söylenecek bir şey yok. Bazı belediyeler, AKP belediyeleri bizi kabul etmiyor. Biz de oralara gitmiyoruz, yapacak bir şey yok. Organizasyon firmayı aradı, ‘Valilik bunu iptal ediyor’ dedi. Yapılacak bir şey yok. İptalse iptaldir. Üstelik bütün 550 tane bilet satılmış. Vali diyor ya ‘ulustan gelen tepki’, ulustan tepki gelse 550 bilet satılmaz. Salon 500 şahsiyet, 550 bilet satılmış. Arz var gelmem için.”

Valilik açıklamasında yer alan ‘programın cemiyetin ulusal ve manevi bedellerine terslik teşkil ettiği’ ifadesine de itiraz eden Övüç, şunları söyledi: “Neye tersim, ne yapmışım? Ben aldığı parayla çocuk okutan, yoksullara bakan, öksüz çocuklara burs veren… Bunu artık tüm dünya öğreniyor. Nedir benim ters yaşamım? Sahnede gösteri yapıyorum, sahnem bittikten sonra banal bir adam olarak yaşamıma devam ediyorum.”

Konser için satılan biletlerin ne yapılacağına dair açıklama yapan Övüç, sahne takımının bu vaziyetten mağduriyet yaşadığını belirterek şunları söyledi: “Benim programımın iptal edilmesi umurumda değil. Can Verene kadar yetecek para var. Ama arkamda 150 şahıs var konutlarına ekmek götürmek isteyen. Bunu kavramakta eforluk sürüklüyorum. Bu kul hakkına giriyor. Biletlerin hepsi iade edilecek, ben bunu kabul etmem. Tamam Bafra istemiyor, Samsun’da yapmak istedik, onu da iptal ettiler. Ne yapacağımı öğrenemiyorum. İnsanların bilet paraları iade edilecek. Her şey allahın izniyle düzelir.”

Övüç ayrıca kadınlara müteveccih bir program yapacağını açıkladı: “Kadın programı. Şiddet görmüş, bugüne kadar hiç mutlu olmamış kadınların yaşamını kumpasa sokacağız, onları yaşama bağlayacağız. Hiç kuaföre gitmemiş, kuaföre yollayıp onu mutlu edeceğiz. Çok kilolu ve zayıflamak istiyor. Diyetistenler eşliğinde onu zayıflatacağız. Kadına ve hoşluğa dair her şeye imza atacağız. Kasım ayı sonu itibariyle çekimlere başlayacağız. Zira alınmış 3-4 tane işim var, onlar bittikten sonra ancak bunu yapabilirim. Star Life’da yayınlanacak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Murat Övüç: Programın iptali umrumda değil ama arkamda evine ekmek götüren 150 kişi var
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz