1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yatırımda en kârlı tercih! Elinde bir tane bile olan köşeyi dönüyor: Tanesi 50 Bin TL’ye yaklaştı

Yatırımda en kârlı tercih! Elinde bir tane bile olan köşeyi dönüyor: Tanesi 50 Bin TL’ye yaklaştı

featured
service

Yatırım yapmak veya birikim yapmak isteyenlerin sıklıkla merak ettiği bir konu olan gremse altın, geçmişte düğün, kına ve nişan gibi özel merasimlerde geline veya damada takılan popüler bir altın seçeneğidir. Gremse altının ağırlığı, kulpsuz versiyonu için 16.05 gram, kulplu olanı için ise 18.15 gramdır. Ön yüzünde Atatürk portresi, arka yüzünde ise Türkiye Cumhuriyeti Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün ibaresi yer almaktadır.

Gremse, basit bir şekilde 10 çeyrek altın anlamına gelmektedir. Yani, 10 çeyrek veya 5 yarım yerine kullanıcılar tek bir Gremse altın alarak daha pratik bir seçenek elde edebilirler. Sarrafiye piyasasında onluk veya yarımlık olarak bilinen Gremse altın, güvenli bir yatırım aracı olarak öne çıkmaktadır.

Gremse altın, 22 ayar olup yaklaşık 16.05 gram ağırlığındadır ve güvenli bir yatırım aracı olarak değerlendirilmektedir. Çeyrek ya da yarım altın yerine tercih edilen Gremse, takılarda da yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle kadınlar tarafından beğenilen gremse altın kolyeler, geleneksel ve şık görünümleriyle dikkat çekmektedir.

Gremse yarım altın, tuğra veya set yerine değerlendirilmesi gereken seçenekler arasında yer alır. Büyüklüğüne göre Gremse altınlar, kulplu formda kolye haline getirilebilir. Kulp kısmında, kullanıcıların tercihlerine göre farklı zincir modelleri kullanılabilmektedir.

Ayrıca, gremse altın bileklikler de oldukça popülerdir. Tek bir Gremse altın ya da birkaçının bir araya getirilmesiyle oluşturulan bileklikler, şık tasarımlarıyla her ortamda dikkat çekmektedir. Kolye ve bilekliklerde sıkça kullanılan bu ürünler, sade bir görünümle kullanılabileceği gibi, isteğe göre değerli taşlarla süslenerek daha estetik bir hale getirilebilir.

gremse-altin-2.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yatırımda en kârlı tercih! Elinde bir tane bile olan köşeyi dönüyor: Tanesi 50 Bin TL’ye yaklaştı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz