1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Araba anahtarını unutma derdi bitiyor! Bir tıkla aracınızın kapıları açılacak: O özellik 3 modele daha geliyor

Araba anahtarını unutma derdi bitiyor! Bir tıkla aracınızın kapıları açılacak: O özellik 3 modele daha geliyor

featured
service

Apple, Car Key özelliği ile kullanıcılarına büyük bir kolaylık sunuyor. iPhone ve Apple Watch sahipleri, araç anahtarlarını Cüzdan uygulamasına ekleyerek kapıları açma, kilitleme ve aracı çalıştırma işlemlerini cep telefonları ya da akıllı saatleri ile gerçekleştirebilecekler. Artık anahtarınızı evde unutma korkusu tarihe karışıyor!

Geliştirilen özellik, araçlarla iletişim kurarken kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştiriyor. Cihazınıza yaklaşmanız durumunda otomatik olarak aracınızın kilidi açılıyor ve aracınızı bırakıp uzaklaştığınızda kilitleniyor. Ayrıca, Cüzdan uygulaması sayesinde, araç anahtarınızı arkadaşlarınızla mesajlaşma uygulamaları veya AirDrop ile kolayca paylaşma imkânına da sahip olacaksınız.

Apple Car Key, kullanıcılarının rahatlığı için Hızlı Mod desteği sunuyor. Bu özellik, kullanıcıların kimlik doğrulama adımlarını atlayarak araç anahtarını kullanabilmelerine olanak tanıyor. Böylece, Face ID veya Touch ID gibi doğrulama işlemleriyle uğraşmadan, sadece cihazınızı kullanarak aracınıza erişim sağlayabiliyorsunuz.

yeni-proje-14.jpg

Apple’ın Car Key özelliği, BMW, BYD, Genesis, Kia, Lotus, Mercedes-Benz ve Rivian gibi markaların araçları ile birlikte artık Volvo, Polestar ve Audi modellerinde de yer alacak. Ancak, şu an için bu araçların hangi modellerinin destekleyeceği ve özelliğin ne zaman kullanılabileceği hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Şu anda Apple Car Key özelliğini destekleyen bazı araç modelleri şunlardır:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araba anahtarını unutma derdi bitiyor! Bir tıkla aracınızın kapıları açılacak: O özellik 3 modele daha geliyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz