1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Banka borçlarından kurtulmak isteyenler dikkat! 150 bin TL borç transferi ile hepsini anında sıfırlayın

Banka borçlarından kurtulmak isteyenler dikkat! 150 bin TL borç transferi ile hepsini anında sıfırlayın

featured
service

Denizbank tarafından sunulan yeni kampanya ile beraber şahıslar banka borçlarını Denizbank’a transfer ederek kolay ödeme usullerinden faydalanabilecek. Ücret ödemesini Denizbank’tan alan bireylere sunulan bu borç transfer kredisi uygun faizler üzerinden alıcılarla buluşuyor.

Borçlarınızı 36 Ay Taksitlendirin

Denizbank’ın sunmuş olduğu borç transfer kredisiyle beraber değişik bankalara olan borcunuzu 36 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Yüksek ödemeden sıkılan vatandaşlar tek bir tuşla bu ihtimalden faydalanabilirken müracaatlar süratle yapılmaya başlandı.

Kefilsiz biçimde verilen bu kredi, vatandaşların yaz yarıyılında yapmış olduğu büyük tüketmelerin kolay biçimde ödenebilmesini sağlayacak. Yüzde 2,35’ten başlayan faiz oranları sayesinde vatandaşlar kredilerini öderken zorlanmayacak. Faiz oranları şahsın kredi anekdotu ve öbür ödeme alışkanlıklarına göre başkalaşım gösterebilmektedir.

Kredi üst limiti 150 bin TL olarak tanımlanırken, şahıslar uygun taksit meblağı ve kendi tanımlamış olduğu ödeme yarıyılıyla kazancına uygun olarak ödemelerini yapabilecek. Şahıslar bu fırsattan faydalanmak isterken mobil bankacılık ve şubelerden müracaatlar açılmış gidişatta. Bu noktada ise bireylerden bazı evraklar istenebilmektedir.

Gerekli Evraklar Ne?

Kredi Detayları

Yasal vade sınırlamaları gereği 100.000 TL üzerindeki meblağlar için maksimum vade 12 ay, 50.000 TL – 100.000 TL aralığındaki meblağlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki meblağlar için 36 aya kadardır. Findesk kredi anekdotu, borçluluk seviyesi, alıcının segmenti ve çalışma biçimine göre maliyetlemeler belirtilen kriterlerde aylık fazi oranı farklılık göstermektedir.70.000 TL ve üzeri kredi meblağları için faiz oranı aylık %2.85’ten başlamaktadır.Kredi tahsis fiyatı başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi meblağının binde 5’i oranındadır. Tabloda yer alan kredi tahsis fiyatına vergi dâhil edilmemiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Banka borçlarından kurtulmak isteyenler dikkat! 150 bin TL borç transferi ile hepsini anında sıfırlayın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz