1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şehitkâmil Belediye Başkanı, Muhtarlarla Buluştu

Şehitkâmil Belediye Başkanı, Muhtarlarla Buluştu

featured
service

Başkan Yılmaz, “Hangi mahalle bana ne kadar oy verdi, hangi muhtar kimdenmiş, hiç bakmadım; bakmayacağım. Burada bir araya gelerek bile beni çok mutlu ettiniz. Bundan 6-7 ay önce belki birbirimizle kıyasıya bir yarış içerisindeydik. Ama seçimler bitti ve bugün bir aradayız. Bunlar çok güzel şeyler. Bundan sonrası bizim sadece hizmet. Hep birlikte mahallelerimizi, güzel ilçemizin çehresini değiştireceğiz” diye konuştu.

31 Mart’a kadar Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olduğunu ancak 1 Nisan itibariyle Şehitkâmil Belediye Başkanı olduğunu anlatan Yılmaz, muhalif belediye olmanın zorluklarını yaşadıklarını ancak buna aldırış etmeden hizmet kalitesini artırmaya yönelik mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, şöyle devam etti:

“Artık memlekete hizmet etmek önemli. Muhalif bir belediye olmak zor. Biz bunun bilincindeyiz. Biz bir finansa ulaşamazken, iktidarın bir belediyesi o finansa bir telefonla ulaşabiliyor. Okullarımızın hali maalesef içler acısı. Ben çocuğumu göndermem. Ben çocuğumu göndermezken, bırakın okulları biz temizleyelim diyorum. Ama şu anda bir durdurulduk. Protokolleri hazırlıyorlar. İnşallah protokollerin imzalanmasından sonra okullarımızı yakışır şekilde temizleyeceğiz.”

Kaynak: ANKA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehitkâmil Belediye Başkanı, Muhtarlarla Buluştu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz