1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kreşte 21 aylık bebeğe tokat kamerada: Öğretmen ‘Uykuya bağlı kızarıklık oluştu’ dedi

Kreşte 21 aylık bebeğe tokat kamerada: Öğretmen ‘Uykuya bağlı kızarıklık oluştu’ dedi

featured
service

Olayın ardından öğretmen M.D.Ö.’nün annesi avukat Gündoğdu Özer’i aradı ve bebeğin yanağının üzerine uyuduğunu buna bağlı olarak da yüzünde iz oluştuğunu söyledi. Kreşe giden aile bebeklerinin yüzündeki kızarıklığın uykuya bağlı olmadığını ve parmak izleri olduğunu fark etti.

Bunun üzerine bebeklerinin şiddete maruz kaldığını öne sürerek hastaneye giden aile darp raporu alarak öğretmenden şikayetçi oldu.

Yanağında kızarıklık oluşan M.D.Ö.’nün öğretmeni tarafından darp edilmesi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde öğretmen Betül K.’nin bebeğe tokat attığı ve ardından battaniyeyle üzerini kapatarak uyutmaya çalıştığı görüldü.

Bebek M.D.Ö.’nün annesi Gündoğdu Özer, öğretmenin araması üzerine durumdan şüphelendiklerini ve bebeklerini kreşten aldıklarında yüzünde kızarıklık fark ettiklerini belirtti. Kreş yetkilileriyle görüştüklerinde şiddet olayını kabul etmediklerini belirten Özer, hastane raporunda yüzdeki kızarıklığın dış darbeyle meydana geldiğinin yazdığını söyledi.

10236138.jpg

Savcılığa suç duyurusunda bulunan Özer yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:

“Olayı geçen hafta salı günü kreş hocasının beni araması üzerine fark ettim. Yanağının üzerine uyuduğunu ve yanağında uyumaya bağlı iz ve şişlik oluştuğunu söyledi. Ben fotoğraf atmasını istedim ama attığı fotoğraf tatmin edici değildi. Durumu eşime anlattım ve eşim gidip çocuğu kreşten aldı. Eşim bana çocuğun fotoğrafını attı. Fotoğraflarda sol yanağında parmak izleri olduğunu gördüm. Şüphelendik. Kendileri ile iletişime geçmek istedik. Şiddet olayını asla kabul etmediler. Bunun üzerine hastaneye gidip doktordan darp raporu aldık. Oradaki doktora da sordum bana dıştan gelen bir darbeye bağlı ekimoz oluştuğunu söyledi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kreşte 21 aylık bebeğe tokat kamerada: Öğretmen ‘Uykuya bağlı kızarıklık oluştu’ dedi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz