1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DEM Parti’den Selahattin Demirtaş’a Ziyaret! İşte İlk Detaylar…

DEM Parti’den Selahattin Demirtaş’a Ziyaret! İşte İlk Detaylar…

featured
service

Beklenen ziyaret bugün gerçekleşti. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı, tutuklu bulunduğu Edirne’deki cezaevinde ziyaret etti. Hatimoğulları ve Bakırhan’ın, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirdikleri ziyaret, yaklaşık 4 saat sürdü. Ziyarette, Hatimoğulları ve Bakırhan, eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile de görüştü.

MHP lideri Bahçeli, “Terörist başı buyursun terörün bittiğini, örgütün tasfiye edildiğini ilan etsin, ama devletin terörle masaya oturmasını kimse beklemesin” çağrısında bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de “Ne Devlet Beyin bizi hapsettiği yerde ne DEM’in Eş Genel Başkanının bize işaret ettiği yerde, ne Devlet Beyin sözde endişelerini haklı çıkaracak ne DEM’in geçmişe bir takım referanslarla ortaya koyduğu güvensizlik üzerinden, aman kendimizi birilerine beğendireceğiz diye olmadık bir şey yaparız” ifadelerini kullanmıştı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ise “O zaman tecridi kaldırın, sayın Öcalan’ın kendi örgütüne, kendi arkadaşlarına ne dediğini görelim” demişti.

Tüm bu açıklamalardan sonra DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ile Tülay Hatimoğulları’nın eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edeceği öğrenilmişti.

Kaynak: AA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEM Parti’den Selahattin Demirtaş’a Ziyaret! İşte İlk Detaylar…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz