1. Haberler
  2. Hayat
  3. Kalbinizin sesini dinleyin! Koç, boğa, aslan, terazi, kova ve oğlaklar… İşte 18 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Kalbinizin sesini dinleyin! Koç, boğa, aslan, terazi, kova ve oğlaklar… İşte 18 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

featured
service

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Ne kadar başarı elde ederseniz edin, eğer değerinizin farkında değilseniz bunun tadını gerçekten çıkaramazsınız. Tüm hedeflerinize ulaşmanıza rağmen kendinizen memnun değilseniz asla mutlu olamazsınız. Son zamanlarda elde ettiğiniz bazı başarılara rağmen, kendinizle olması gerektiği kadar gurur duymakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu, ne kadar harika bir insan olduğunuzu fark edememekle ilgili olabilir. Bunu fark edince işlerin neredeyse anında daha iyiye doğru nasıl değiştiğini göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Son zamanlarda, hayatınızdaki diğer insanların kısmeti açılıyor ama sizinkinde sorun var gibi görünüyor. Bunun nedenini merak edebilirsiniz çünkü büyük hayalleriniz var, hedefleriniz yüksek ve çok çalışıyorsunuz. Acaba şanssız bir yıldızın altında mı doğdunuz diye düşünmeye başlamış olabilirsiniz ama durum öyle değil. Eğer şansınızın yaver gitmesini umuyorsanız, bunun eşiğinde olabilirsiniz! Bazen mesele sadece iyi şansı fark etmektir ve bu şans çok yakında beklenmedik bir fırsat şeklinde karşınıza çıkabilir. Tek yapmanız gereken onu yakalamak!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

Televizyonda izlediğiniz bir program bittiğinde ve izlemek istemediğiniz bir şey çıktığında, kanalı kolayca değiştirebilirsiniz. Özellikle hoşlanmadığınız ya da sinir bozucu bulduğunuz biri karşınıza çıktığında bu o kadar kolay değildir. Çok geçmeden kendinizi anlaşamadığınız ya da rahatsız edici bulduğunuz biriyle yüz yüze bulabilirsiniz. Bu durum sosyal bir etkinlik ya da başka bir zorunlulukla ilgili olabilir. Ancak, bu kişiyle ilgili ilginç bir şeyler bulmaya çabalarsanız bulursunuz. Bu sadece o anı daha katlanılabilir kılmakla kalmaz, aynı zamanda tüm bakış açınızı değiştirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Kaygının hayatınız üzerindeki etkisini hafife alıyor olabilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi endişeli hissediyorsanız, ki son birkaç hafta içinde karşılaştığınız bazı zorlu koşullar göz önünde bulundurulduğunda bu muhtemeldir, bununla gerçekten başa çıkmak yerine sadece durumu idare ediyor olabilirsiniz. Her zamankinden daha endişeli olduğunuzu, uyumakta zorlandığınızı ya da stresin başka belirtilerini hissetmiş olabilirsiniz. Bunu görmezden gelmeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bazı yazlar bol ve sağlıklı ürün veren sebze yetiştiriciliği için harikadır, diğer yazlar ise oldukça verimsiz geçebilir. Bir yıl kullanabileceğinizden daha fazla domatesiniz olabilir ve bir sonraki yıl bir ya da iki öğün için zar zor yetecek kadar domatesiniz olabilir. Bu, doğru miktarda güneş ışığı, fırtınaların varlığı, ne kadar yağmur yağdığı, sıcaklık dağılımı ve benzerlerinin bir araya gelmesinin getirdiği zor bir kombinasyona bağlıdır. Bunlar sizin kontrol edemeyeceğiniz şeylerdir. Son zamanlarda hayatınızın bazı alanlarında “kurak bir dönem” geçirmiş olabilirsiniz, ancak işler yoluna girmek üzere. Hayatınızın bir süredir çorak olan bir alanının bereketinden yararlanmaya hazır olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos – 22 Eylül)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kalbinizin sesini dinleyin! Koç, boğa, aslan, terazi, kova ve oğlaklar… İşte 18 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz