1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Son dakika! Hepsiburada, Kazak şirkete satılıyor

Son dakika! Hepsiburada, Kazak şirkete satılıyor

featured
service

Açıklamada, Hepsiburada’nın sermayesinin yüzde 65,4’üne karşılık gelen A ve B sınıfı hisselerin satın alınması için anlaşmanın dün imzalandığı ifade edildi.

Hepsiburada’nın yüzde 20’lik payı halka açık ve hisseleri Nasdaq’ta işlem görüyor.

Kaspi.kz CEO’su ve kurucu ortağı Mikheil Lomtadze konuya ilişkin açıklamasında “Türkiye’nin önde gelen e-ticaret şirketlerinden Hepsiburada ile güçlerimizi birleştirme fırsatından dolayı heyecanlıyız. Pazarımızı 100 milyon kişiye genişletmek Kaspi.kz için önemli bir stratejik öncelik olmuştur. Hepsiburada, yenilikçi kültürü, tüketicilere yüksek kaliteli hizmetler sunmaya odaklanması ve uzun vadeli sürdürülebilir büyüme taahhüdü göz önüne alındığında Kaspi.kz ile güçlü bir kültürel uyum içindedir. Kaspi.kz gibi Hepsiburada da vizyoner bir kurucu tarafından inşa edilmiş, son derece girişimci bir şirket ve yerli bir e-ticaret şampiyonudur. Her iki şirket de benzer bir amaçla, yani tüketicilerin ve tüccarların hayatlarını iyileştirmek için çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Hepsiburada’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan ise açıklamasında “24 yıl önce kurduğum Hepsiburada Grubu için bugün önemli bir dönüm noktası. Yenilikçi e-ticaret uygulamalarıyla Türkiye’nin dijitalleşme yolculuğuna öncülük eden Hepsiburada, şimdi de Kazakistan’ın piyasa değeri açısından en büyük şirketi olan Kaspi.kz ile heyecan verici bir geleceğe adım atıyor. Hepsiburada’nın yolculuğu, yaklaşık 10 bin kişilik iş gücü, 101 bin üye işyeri ve 12 milyon müşterisiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika! Hepsiburada, Kazak şirkete satılıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz