1. Haberler
  2. Hayat
  3. Umut etmekten korkmayın! Koç, ikizler, yengeç, başak, kova, yay ve balıklar… İşte 20 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Umut etmekten korkmayın! Koç, ikizler, yengeç, başak, kova, yay ve balıklar… İşte 20 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

featured
service

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Mücadele ettiğiniz güncel bir sorun artık çözülemez bir hal almış olabilir. Vazgeçmenin ve yanlış giden her neyse onunla yaşamayı öğrenmenin eşiğinde olabilirsiniz. Bunu yapmak zorunda değilsiniz. Sadece henüz doğru kişiden yardım istemediniz. Bu imkansız bir işmiş gibi görünebilir çünkü henüz sahip olmadığınız bir beceri veya bilgi gerektiriyor, ancak denemeye devam ederseniz bunu elde edebilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu açıkça söylerseniz yardım size ulaşacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Önünüze çıkan bir fırsat karşısında temkinli davranıyorsunuz. Ya etrafından dolanıyorsunuz ya da tamamen reddediyorsunuz, ancak daha sonra bundan pişman olabilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirirken daha iddialı ve kendinizden daha emin olmanız gerekecek ve bu şekilde davranmamanız için hiçbir neden yok. Zeki ve çalışkan olduğunuz için her türlü riskin üstesinden gelebilirsiniz. Eğer bu işin peşinden gidecekseniz -ki bu konuda teşvik ediliyorsunuz- o zaman elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bir süredir mücadele etmekte olduğunuz bir sorun henüz çözülmedi ama üstesinden gelmek artık daha kolay. Geriye kalan yolu kat etmek ve sorunu temelli olarak çözmek için ihtiyacınız olan şeye zaten sahipsiniz. İnatçı olmayın. Kırgınlığınızın, bununla uğraşmak zorunda olduğunuz için size öfke hissettirmesine izin vermeyin. Bu sizi ancak daha fazla batırır. Aslında, bu konuyu incelikle, manevi açıdan güçlü ve mantıklı bir şekilde ele alırsanız, beraberinde getireceği bilgilerden dolayı bu tecrübe için minnettar bile olabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Kendinizi duygusal olarak uzun zamandır hissetmediğiniz kadar iyi hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Evet, bu gerçek. Bunu kafanızda kurmuyorsunuz. İnsanlar ve evren sizin için iyi şeyler yapmak için işbirliği yapıyormuş gibi görünebilir, sanki umduğunuz şeyler nihayet yerine geliyormuş gibi. Henüz hepsi değil, ama muhtemelen bunun da gelmekte olduğunu hissediyorsunuz. Önemli bir beklentiniz şu anda gelecekteki gerçekliğiniz olarak şekilleniyor, bu yüzden bu konuda da umut etmekten korkmayın. Bir dönüm noktasını geride bıraktınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yarın “yatağın ters tarafından” kalkabilirsiniz. Sonuçta, gece uykunuzu kaçırabilecek bazı çatışmalar ve sorunlarla karşı karşıyasınız ve işlerin nasıl yürüyeceği konusunda çok endişeli olabilirsiniz. Bunu düşünmek bile sizi ürkütebilir. Ancak, yaşadıklarınıza dair bakış açınız, bu durumla nasıl başa çıkacağınızı ve kendinizi nasıl hissedeceğinizi önemli ölçüde değiştirebilir. Kendinize bunun aslında o kadar da büyük bir sorun olmadığını söylerseniz tutumunuz değişecek ve hatta mükemmel bir çözümle uyanabileceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos – 22 Eylül)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Umut etmekten korkmayın! Koç, ikizler, yengeç, başak, kova, yay ve balıklar… İşte 20 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz