1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de korkunç cinayet: Evinde ölü bulunan Fidan Çakır’ın katili 10 yıllık arkadaşı çıktı

İzmir’de korkunç cinayet: Evinde ölü bulunan Fidan Çakır’ın katili 10 yıllık arkadaşı çıktı

featured
service

Dumlupınar Mahallesi 89 Sokak üzerindeki bir apartmanın 3’üncü katında oturan Fidan Çakır’dan bir süredir haber alınamıyordu. Çakır’dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Dumlupınar Mahallesi’ndeki evine çilingir yardımıyla giren polis, Fidan Çakır’ın cesediyle karşılaştı. İlk incelemede, boynundan aldığı kesici alet yarası nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fidan Çakır ile 10 yıllık arkadaş olan ve bir süre ev arkadaşlığı da yaptığı öğrenilen Dilan Ergen, cinayeti 8 gün önce gerçekleştirdiği belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayetin 8 gün önce gerçekleştiren kişinin kamera ve telefon kayıtlarındaki görüşmelerden Dilan Ergen olduğunu tespit etti. Olaydan sonra Muğla’ya, ardından İstanbul’a gittiği belirlenen Ergen, kaldığı otelde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Fidan Çakır ile 10 yıllık arkadaş olan Dilan Ergen, Cinayet Büro Amirliği’nde verdiği ifadesinde, aralarında zaman zaman çekememezlik nedeniyle tartışmalar yaşandığını belirtti. Ergen, Çakır’ı içkili olduğu sırada çıkan bir tartışma sonucu öldürdüğünü kabul etti. Ergen, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Öte yandan, Dilan Ergen’in kentten kaçarken kullandığı korsan taksi de tespit edildi. Cinayetle ilgisi olmayan taksiciye ruhsatsız çalışmaktan 64 bin TL ceza kesildi ve otomobili bağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de korkunç cinayet: Evinde ölü bulunan Fidan Çakır’ın katili 10 yıllık arkadaşı çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz