1. Haberler
  2. Gündem
  3. Depremde evleri yıkılmıştı: Yeni yaptıkları eve elektrik aboneliği verilmedi! Gerekçesi hayrete düşürdü

Depremde evleri yıkılmıştı: Yeni yaptıkları eve elektrik aboneliği verilmedi! Gerekçesi hayrete düşürdü

featured
service

Depremzede Mustafa Soylu, şöyle konuştu:

“Kahramanmaraş 6 Şubat depreminde üç tatlı evimiz yıkıldı. Elektrik aboneliğimiz de bununla beraber iptal edildi. Ben 2021 yılında bir ev temeli atmıştım. Bu ev temelini 2023 yılında ruhsatını belediyeden alarak, resmi kurumdan alarak, herhangi bir abonelik, herhangi bir şey söz konusu sıkıntı olmadığından dolayı, belediyemiz bize bu yetkiyi verdi.

Biz bununla birlikte evimizin gerekli belgelerini alarak, DASK’ını ve diğer işlemlerini yaptırarak Enerjisa’ya başvuru yaptık. Enerjisa bize tapumuz da elbirliği olduğunu ve bundan dolayı aboneliğin sadece tapudaki mirasçıların hepsinin imzası olması gerektiğini söyleyerek bizim aboneliğimizi kabul etmediler, reddettiler.

Yaklaşık 1 yıl kadar mağduruz. Bir yıldır annem kendisi kronik rahatsızlığı var, şeker hastalığı var. Evimizde burada şu an elektriğimiz yok. Geçen haftalarda da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bey Osmaniye’ye geldiklerinde bu konuyu bizzat yüz yüze söyledim. Mağdur olduğumuzu ve bununla ilgili binlerce kişinin yine aynı mağduriyeti yaşadığını söyledim.

Kendisi de bu konuyla ilgileneceğini bana en kısa sürede dönüş yapılacağını söyledi. Yalnız şu an herhangi bir dönüş yapılmadı. Dönüş yapılmadığı gibi üstüne üstelik bir de saatimiz tamamen kablolar söküldü, tamamen saat söküldü. Hiçbir şey şu an yok elektrik söz konusu değil.

osmaniye-son-dakika-haberleri-1.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Depremde evleri yıkılmıştı: Yeni yaptıkları eve elektrik aboneliği verilmedi! Gerekçesi hayrete düşürdü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz