1. Haberler
  2. Hayat
  3. Mustafa Sandal’dan Kemal Memişoğlu’na ağır sözler! Resmen ateş püskürdü: “Yapamıyorsan istifa et”

Mustafa Sandal’dan Kemal Memişoğlu’na ağır sözler! Resmen ateş püskürdü: “Yapamıyorsan istifa et”

featured
service

Yenidoğan çetesi olarak bilinen suç örgütünün, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla işbirliği yaparak bebek ölümlerine yol açtığı ortaya çıktı. Bu olay, tüm Türkiye’yi derinden sarstı ve büyük bir infiale neden oldu. Mustafa Sandal, bu durumun ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Sandal, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Tarihimizin en büyük skandalı patlamış, bebekler para için öldürülmüş” dedi. Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun “Kamuoyu, yenidoğan çetesiyle meşgul ediliyor” ifadesine sert tepki gösteren Sandal, “Meşgul değil, ana konumuz bu!” ifadesini kullandı.

Sandal, Sağlık Bakanı’na yönelik olarak, “Biraz da siz meşgul olun ya da istifa edin de hala açık olan o hastaneler kapatılsın ve dışarıda gezen suçlular cezasını bulsun!” diyerek, istifa çağrısında bulundu. Ünlü sanatçının bu sözleri, sosyal medyada büyük yankı buldu ve kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti.

Yenidoğan çetesi skandalı, sadece sağlık sektöründeki ihmalleri değil, aynı zamanda toplumun güvenliğini de tehdit eden bir durumu gözler önüne serdi. Mustafa Sandal’ın bu konudaki cesur duruşu, kamuoyunun dikkatini çekerken, sağlık sisteminin sorunlarına dair daha fazla tartışmanın yapılmasını sağladı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun bu duruma nasıl yanıt vereceği ise merak konusu.

mustafa-sandal.png

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mustafa Sandal’dan Kemal Memişoğlu’na ağır sözler! Resmen ateş püskürdü: “Yapamıyorsan istifa et”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz