1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. WhatsApp’tan Zoom uygulamasını kızdıracak özellik

WhatsApp’tan Zoom uygulamasını kızdıracak özellik

featured
service

Technopat’ın haberine göre, ekran paylaşma seçeneği ile WhatsApp kullanıcıları artık görüntülü görüşme sırasında telefonlarını veya bilgisayar ekranlarını diğer katılımcılarla paylaşabiliyor. Bu, belgeleri ve fotoğrafları paylaşmaya, birlikte tatil planlamaya, çevrimiçi alışverişe ve daha fazlasına olanak sağlayacak.

Kullanıcılar tüm ekranlarını veya yalnızca belirli bir uygulama penceresini paylaşabilecek. Özellik bir video görüşmesi sırasında “Paylaş” simgesine dokunduktan ve ardından ekranı paylaşma seçeneğini seçtikten sonra kullanıma sunuluyor. Özelliğin birkaç aydır WhatsApp’ın Android, iOS ve Windows PC uygulamalarında beta testi sürecini geçirdiğini hatırlatalım.

Ekran paylaşımının yanı sıra WhatsApp, mobil cihazlarda görüntülü arama sırasında yatay mod desteğini de ekledi. Bu, daha geniş ve daha sürükleyici bir görüntülü arama deneyimi sağlayacak.

Şirketin rakipleriyle rekabet etmek için görüntülü arama deneyimini iyileştirmek üzere sürekli olarak yeni özellikler yayınlaması dikkatlerden kaçmıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp’tan Zoom uygulamasını kızdıracak özellik
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz