1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kırmızı Bültenle Aranan Organ Kaçakçısı Türkiye’den Çıktı: Şirket Kurdu, Beş Yıldızlı Otellerde Tatil Yapıyor

Kırmızı Bültenle Aranan Organ Kaçakçısı Türkiye’den Çıktı: Şirket Kurdu, Beş Yıldızlı Otellerde Tatil Yapıyor

featured
service

Türkiye’de yaşamakla sınırlı kalmayan Wolfman’ın 5 yıldızlı otellerde tatil yaptığı ve Türkiye’de başka bir şahıs üzerinden şirket kurarak ticaret yaptığı da öğrenildi.

Artık Gerçek’ten Hale Gönültaş’ın özel haberine göre, Wolfman, 9 Kasım 2018 tarihinde Özkan Çelik isimli kişi üzerine, aralarında sağlık turizminin de bulunduğu, yaş ve kuru meyve alım satımından, demir ve çelik ihracatına kadar pek çok pek çok faaliyet alanı bulunan Royal İnnovasyon adında bir şirket kurdu. Boris Wolfman ulusal ve uluslararası basınına verdiği demeçlerde Türkiye tarımının önde gelen isimlerinden biri olduğunu iddia ediyor. Ayrıca Türkiyeli yatırımcıların Afrika’da toprak kiralama ve işletme faaliyetlerinde danışmanlık yaptığını söylüyor.

Tarihler 4 Aralık 2015‘i gösterdiğinde Tayland’ın başkenti Bankong’tan İstanbul Havalimanı’na inen uçakta ‘uluslararası organ kaçakçılığı ve bilinçli ölüme sebebiyet vermek’ suçlamalarından İnterpol kırmızı bülten kaydı ile aranan Boris Wolfman bulunuyordu. Wolfman, apronda güvenlik güçleri tarafından göz altına alındı.

Wolfman 4 Aralık 2015 günü göz altına alındıktan sonda İstanbul’da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. İsrail Adalet Bakanlığı Türkiye’den Boris Wolfman’ın iadesini istedi. Fakat yetkili mahkeme Wolfman’ın iadesi için 30 gün ek süre talep etti.

Boris Wolfman’ın faaliyetlerini Sri Lanka ve Türkiye’ye genişletmeden önce Kosova ve Azerbaycan’da böbrek satmayı kabul eden yoksulların bulunmasından sorumlu olduğu ifade edildi. Ayrıca nakillerin yapıldığı Kosova’da doktor Yusuf Ercin Sönmez’in de diğer çete üyeleri ile hareket ettiği belirtildi. Organ kaçakçılığının İsrail merkezli Rabin Medical isimli hastane üzerinden yapıldığı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırmızı Bültenle Aranan Organ Kaçakçısı Türkiye’den Çıktı: Şirket Kurdu, Beş Yıldızlı Otellerde Tatil Yapıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz