1. Haberler
  2. Hayat
  3. Britney Spears yeniden nikah masasına oturdu: Kendi kendime evlenmek, yaptığım en zekice şey

Britney Spears yeniden nikah masasına oturdu: Kendi kendime evlenmek, yaptığım en zekice şey

featured
service

Son dönemde ilginç dans videolarıyla dikkat çeken Britney Spears, bu kez kendiyle evlendiğini duyurdu. 42 yaşındaki pop şarkıcısı, saten krem rengi bir elbise ve duvakla dans ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı ve “Kendi kendime evlenmek, yaptığım en zekice şey” ifadesini kullandı.

Spears, sosyal medya mesajında, “Bugün, kendimle evlendiğim gün. Utanç verici ya da aptalca ama bence bu, şimdiye kadar yaptığım en zekice şey” yazdı.Ünlü şarkıcının, Sam Asghari ile boşanmasının ardından bu açıklamayı yapması dikkat çekti. Asghari, Spears’ı aldatmakla suçlamıştı. Çiftin birlikteliğinden çocukları olmadı; ancak Britney Spears’ın eski eşi Kevin Federline’dan 19 ve 18 yaşında iki oğlu bulunuyor. Spears, Federline’dan boşandıktan sonra çocuklarının velayetini kaybetmiş ve uzun yıllar oğullarıyla mesafeli bir ilişki sürdürmüştü.

2020 yılında bir akıl sağlığı merkezinde tedavi gören Britney Spears, tuhaf dans videoları ve geçen yıl paylaştığı bıçaklı dansı ile hayranlarını endişelendirmişti. Mayıs ayında, otelden çıplak olarak battaniyeye sarılı şekilde çıktığı bir olay sonrası ambulans çağrıldığı iddia edilmiş, ancak Spears bu iddiaları yalanlayarak yalnızca ayağını burktuğunu belirtmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Britney Spears yeniden nikah masasına oturdu: Kendi kendime evlenmek, yaptığım en zekice şey
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz