1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Bahçeli’den Dikkat Çeken Çıkış! ‘Tecridi Kaldırılsın, Terörist Başı Gelsin Mecliste Konuşsun’

Bahçeli’den Dikkat Çeken Çıkış! ‘Tecridi Kaldırılsın, Terörist Başı Gelsin Mecliste Konuşsun’

featured
service

MHP liderinin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Tarihin dönüm noktaları, keskin virajları, kritik eşikleri, kırılgan bağlantı hatları vardır. Anlaşılan odur ki, böylesine bir aktüel işleyişin tam ortasındayız. Biz samimi ve temiz duygularımızı akıl ve mantık terazisiyle tartmanın çabasındayız. Tarihi ve milli mirasımıza sahip çıkarak, geçmiş ve geleceği yeniden ihya sorumluluğu omzumuza binmiştir. Türk milliyetçiliğinin, tarihin kaygan ve kaypak zemininde güçlü varlığını ibraz etmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Belki bugünden sonra ülkemin şafağı bir başka sökecek, Türkiye’nin varlığı kuvvetlenecektir. Türkiye Yüzyılı’na yürüyüşe hız verme zamanıdır. Bugün kitabın ortasından ve yoruma fırsat vermeden konuşacağım. Mevcut gerçeklere dayanarak, milletimizin ayak bağlarını kalıcı olarak çözmenin belki de ilk adımını atacağız.

Türkiye’nin çözemeyeceği, altından kalkamayacağı hiçbir sorunu yoktur. Yeter ki isteyelim, irade gösterip sırt sırta verelim. Özellikle Türk milliyetçiliğinin ve Türk milliyetçilerinin her meseleye söyleyecek sözü vardır. Bunlardan biri olan Türkiye ekonomisi şiddetli fırtınayı çok şükür atlatmış, “mahvolduk” diyen felaket tellallarının yüzünü kızartmıştır. Cari açık inişe çıkmış, ekonomik büyüme her yıl yüzde 5’in üzerine çıkmıştır. Kovid-19 salgını ve küresel krizlere rağmen ekonomiye güven artmıştır. Ancak hayat pahalılığı elbette şikayet konusu olmuştur. Gelir dağılımındaki adaletsizlik de bizi ilgilendiren bir meseledir.

Ekonomiyle ilgili yol haritamızı paylaşmıştık. Refah uçurumlarının kapanması, ekonomik kalkınma ve sosyal dengenin gelişmesi, vatandaşlarımızın asgari ihtiyaçlarını karşılayacak parasal seviyeye erişmesi için elimizden gelen her katkıyı vermeye, projelerimizi sunmaya varız. Döviz kuru, faiz ve enflasyon kuşatmasını atlatacağız. Dar gelirli vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. Türkiye’nin üretim kabiliyeti ve sivrilen markası ekonomide çığır açacağının habercisidir. Her vatandaşımızdan bir bahaneyle 750 lira almak yerine, tüm vatandaşlarımıza artan zenginlikten pay veren bir Türkiye’ye ulaşmak hayal değil, ulaşılacak bir hedeftir. Ekonomin geliştirilmesi yolunda hep beraber mücadele edeceğiz.

Son dönemde evlatlarımız türlü türlü caniliklerin kurbanı oldu. Doğru sözlü, temiz vicdanlı, yumuşak huylu, merhametli milletimizden barbarların çıkması çelişki gibi algılansa da, böylesi sapıklar maalesef her toplumun ortak şikayetidir. Yeni doğan bebekleri SGK’dan günlük 8 bin lira alabilmek için öldüren, insanın aklına getiremeyeceği yöntemlerle cinayet işleyen yaratıklar sadece sağlık çalışanlarının değil insanlığın yüz karasıdır. ‘Yenidoğan Çetesi’ denerek bebeklere haksızlık yapılıyor, bunlardan olsa olsa kana susamış katiller grubu olur. Para için bebekleri katleden, üstelik bunu güle oynaya yapanlara verilecek hangi ceza içleri soğutur, adaletin tecellisini sağlar?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeli’den Dikkat Çeken Çıkış! ‘Tecridi Kaldırılsın, Terörist Başı Gelsin Mecliste Konuşsun’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz