1. Haberler
  2. Gündem
  3. Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: Devlet ve millet iradesinin yanındayız

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: Devlet ve millet iradesinin yanındayız

featured
service

Yazgan, TUSAŞ’a yapılan saldırının arkasında, Türkiye’yi terörle kuşatıp kendi isteklerini kabul ettirmek isteyen dış güçlerin olduğunu söyledi. Terörün sona ermesinin gündeme gelmesinden bile rahatsız olan çevrelerin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade eden Yazgan, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’de terörü bitirmeye yönelik yaptığı açıklamalardan dahi rahatsızlık duyanlar, kanlı eylemlerine başvurdular” dedi.

TUSAŞ: Durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz

Yazgan, milli savunma sanayisinin önemli merkezlerinden biri olan TUSAŞ’a yapılan bu terör saldırısının, Türkiye’nin düşmanlarının pusuda beklediğinin bir kanıtı olduğunu belirtti. “Düşmanlarımız her hamlemizi yakından takip ediyor ve buna göre stratejiler geliştiriyorlar” diyen Yazgan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İsrail’in asıl hedefi Türkiye” açıklamasının tesadüf olmadığını da vurguladı.

Türkiye’nin iç ve dış tehditlerle kuşatılmak istendiğini söyleyen Yazgan, Çanakkale ruhuyla ülkesini savunan Türk milletinin, birlik ve beraberliğinden taviz vermeyeceğini söyledi. “TUSAŞ çalışanlarının ‘Her zamankinden daha çok çalışacağız’ açıklaması, ‘Bir ölür, bin diriliriz’ sözünün anlamını en iyi şekilde ortaya koymaktadır” dedi.

TUSAŞ’a yapılan hain saldırının öncesi ve sonrası: Tüm detaylar…

Yazgan, Türk milletinin milli iradesinin terör, şantaj ve baskılara asla boyun eğmeyeceğini belirterek, “Büyük ve güçlü Türkiye olarak başımız dik, alnımız açık. Ülkemiz, milletimiz ve bize umut bağlayan mazlum coğrafyaların sesi olmaya devam edeceğiz. Her türlü saldırıya, teröre karşı Cumhurbaşkanımızın, devletimizin ve milletimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Hiçbir güç ve maşaları bizi yolumuzdan döndüremeyecek” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: Devlet ve millet iradesinin yanındayız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz