1. Haberler
  2. Hayat
  3. Çağla Şıkel’den kötü haber! Sevenlerine acı haberi duyurdu: Geri dönüşü olmayan bir…

Çağla Şıkel’den kötü haber! Sevenlerine acı haberi duyurdu: Geri dönüşü olmayan bir…

featured
service

Şıkel, oğluyla zaman zaman sorunlar yaşadığını ve bu sorunlar nedeniyle zorluklar çektiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Ama anladım ki kapıyı kırmak sadece benim elime zarar veriyor. Elimi de kırdım. Çocuk bilgisayar oynamaya devam etti, ben de gidip atel taktırdım.”

Uzun yıllardır spor yapan Şıkel, spor yapmayı bırakmak zorunda kaldığını da “Kalça eklemini fazla kullanmamdan kaynaklı geri dönüşü olmayan bir eklem problemi yaşıyorum. Hayat tarafından durduruldum. Oyuncağım elimden alınmış gibi hissettim. Şimdi fizik tedavi görüyorum ve kalça eklemlerime başka hiçbir yük bindirmemem gerekiyor.” diye anlattı.

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Karslı bir Azeri olan Hüseyin Şikel, mali müşavirlik yaparken, annesi Adanalı olan Asuman Şikel ev hanımıdır. Çağla Şikel’in Berna adında bir ablası vardır. Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başlayan Çağla Şikel, ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale eğitimi aldı. Ortaokul eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamladıktan sonra lise öğrenimini aynı kurumda sürdürdü. Lisans eğitimini de yine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlayarak 1999’da mezun oldu.

1997 yılında Miss Turkey yarışmasını kazanarak adını duyuran Çağla Şikel, aynı yıl Seyşel Adaları’nda düzenlenen Miss World 97 yarışmasında dünya dördüncüsü unvanını elde etti. Kariyerinde uluslararası alanda da başarılar elde eden Çağla Şikel, 1997-2003 yılları arasında çeşitli ülkelerde defilelere katıldı. Sinema ve televizyon dünyasında da yer alan Şikel, “Cennet Mahallesi” ve “Görgüsüzler” dizilerinde rol aldı.

yeni-proje-2024-10-24t103524-616.jpg

Bale eğitimini uzun bir aradan sonra 2013 yılında 16 yıl aradan sonra Bodrum Bale Festivali’nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla sahne alarak yeniden başlattı. Özel yaşamında bir dönem pop şarkıcısı Emre Altuğ ile birlikte olan Çağla Şikel, 2008 yılında evlendi ve Kuzey adını verdikleri bir oğulları oldu. Ancak bir süre sonra düşük yaparak bebeğini kaybetti. Daha sonra Uzay adında bir oğulları daha dünyaya geldi. Şikel ve Altuğ çifti 2015 yılında boşandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağla Şıkel’den kötü haber! Sevenlerine acı haberi duyurdu: Geri dönüşü olmayan bir…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz