1. Haberler
  2. Hayat
  3. Taş Gibi Sertleşmiş Havluları 5 Dakika İçinde Yumuşacık Yapmanın Sırrı Ortaya Çıktı

Taş Gibi Sertleşmiş Havluları 5 Dakika İçinde Yumuşacık Yapmanın Sırrı Ortaya Çıktı

featured
service

Havlularınızı eski yumuşaklığına kavuşturmak için yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanabilirsiniz. Beyaz sirke, havlularınızdaki yumuşatıcı kalıntılarını temizler ve doğal bir şekilde yumuşamalarını sağlar. Ayrıca sirke, bakterileri öldürme özelliği ile hijyenik bir temizlik sunar.

HAVLULARI YUMUŞATMANIN PÜF NOKTALARI

İlk olarak, yıkama sırasında çamaşır makinesine yalnızca sertleşmiş havlularınızı koyun. Giysileri ayrı yıkamanız makinenizin daha verimli çalışmasını sağlar, çünkü havlular ağır ve hacimli olabilir. Eğer çok sayıda havlunuz varsa, birkaç yıkama yaparak daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanmak havlularınız için daha faydalıdır. Yumuşatıcı ve beyaz sirkeyi dönüşümlü kullanmanız, havlularınızın yumuşaklığını korumada etkili olacaktır. Yıkama sırasında, çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı kalıntılarının havlu liflerine yapışmasını önlemek için deterjan kullanmaktan kaçının. Deterjanlar ve yumuşatıcılar, havluların liflerini kimyasallarla kaplayarak sertleşmelerine neden olabilir.

Yıkamadan önce çamaşır makinenizin deterjan gözünü boşaltın ve yumuşatıcı bölmesine yarım bardak beyaz sirke ekleyin. Bu basit ama etkili yöntemle, havlularınızı ilk günkü yumuşaklığına kavuşturabilir ve daha uzun ömürlü olmalarını sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taş Gibi Sertleşmiş Havluları 5 Dakika İçinde Yumuşacık Yapmanın Sırrı Ortaya Çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz