1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’li Oğuz Kaan Salıcı’dan MİT Başkanı Kalın’a tepki: CHP MYK’sını da ziyaret edin

CHP’li Oğuz Kaan Salıcı’dan MİT Başkanı Kalın’a tepki: CHP MYK’sını da ziyaret edin

featured
service

Salıcı, Genel Kurul’da “Türk Silahlı Kuvvetlerinin Birleşmiş Milletler gözetiminde Orta Afrika Cumhuriyeti’ne gönderilmesiyle ilgili tezkerenin uzatılması” üzerine konuşurken, ayrıca TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına da değinerek, güvenlik birimlerinin daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti. “Bu tür saldırılar Türkiye’nin rotasını değiştiremez,” diyen Salıcı, Kürt meselesi üzerinde yapılan tartışmaların her seferinde provokasyonlarla kesintiye uğratıldığını da vurguladı.

Salıcı, konuşmasında ayrıca Türkiye’nin BRICS üyeliği konusunda yapılan başvurunun belirsizliği üzerine de eleştirilerde bulundu. Türkiye’nin başvurusunun reddedildiğini Ruslardan ve Alman medyasından öğrendiklerini belirten Salıcı, bu konuda net bir açıklamanın yapılması gerektiğini söyledi.

Son olarak Türkiye’deki ihale sistemine yönelik eleştirilerini dile getiren Salıcı, sahte kefalet senetleriyle yapılan ihalelere dikkat çekti. “Sahte kefalet belgeleriyle kamu ihalelerine giren çeteler var,” diyen Salıcı, bu durumun kamu zararına yol açtığını ve bu konunun üzerine daha fazla gidilmesi gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Oğuz Kaan Salıcı’dan MİT Başkanı Kalın’a tepki: CHP MYK’sını da ziyaret edin
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz