1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Volkswagen’den iki oda bir salon SUV! Yeni modelleri gören gözlerine inanamıyor

Volkswagen’den iki oda bir salon SUV! Yeni modelleri gören gözlerine inanamıyor

featured
service

Volkswagen, daha önce International markası altında üretilen Scout modelinin isim haklarını alarak 2027’de elektrikli olarak satışa sunmaya hazırlanıyor. Tamamen elektrikli ve plug-in hibrit seçenekleriyle gelecek olan bu modeller, Amerikan pazarında rekabetçi fiyatlarla sunulacak. Tahminlere göre, Scout Traveler SUV ve Terra Pickup’un fiyatları 50-60 bin dolar seviyesinden başlayacak.

Scout serisinin tamamen elektrikli versiyonları 560 km menzil sunarken, içten yanmalı menzil uzatıcıya sahip versiyonlar 800 km’ye kadar yol alabilecek. Ayrıca, iki modelde de plug-in hibrit seçenekleri olacak, böylece sürücüler şarj ve menzil konusunda esneklik kazanacak.

Scout’un tanıtımı, Volkswagen’in ABD’deki elektrikli araç pazarında güçlü bir konum elde etme hedefini yansıtıyor. Şehirde ve off-road koşullarda yüksek performans sunan bu modeller, geniş iç hacimleri ve modern tasarımlarıyla tam bir Amerikan SUV rüyasını yansıtıyor. Hem çevreci özellikleri hem de uzun menzilleriyle dikkat çeken Traveler ve Terra, elektrikli araç pazarına yenilikçi bir yaklaşım sunmaya hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-10-25t133641-455.jpg

Volkswagen’in Scout markasıyla sunduğu bu heyecan verici modellerin detayları, şimdiden otomobil tutkunları arasında merak uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Volkswagen’den iki oda bir salon SUV! Yeni modelleri gören gözlerine inanamıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz