1. Haberler
  2. Gündem
  3. Duraklarda toplu taşıma bekleme devri bitiyor! O ilde yapıldı Ankara ve İstanbul kıskandı: Artık güvenle binebilirsiniz

Duraklarda toplu taşıma bekleme devri bitiyor! O ilde yapıldı Ankara ve İstanbul kıskandı: Artık güvenle binebilirsiniz

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bu kararın arkasındaki amacı vurgulayarak, kadınlar ve çocukların güvenli bir şekilde seyahat etmelerinin önemine dikkat çekti. Alemdar, “Aile kurumunun en değerlileri olarak nitelendirdiğimiz kadınlar ve çocukların huzuru ve mutluluğu için 7 gün 24 saat teyakkuzdayız” ifadelerini kullandı.

UKOME tarafından verilen bu karar, Sakarya’daki tüm toplu taşıma hatları için geçerli olacak. Başkan Alemdar, Sakarya ulaşımında güveni artırmayı ve vatandaşların huzurla seyahat edebileceği uygulamalar geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. “Bu karar, bir süredir üzerinde görüştüğümüz bir konuydu. Attığımız ilk adımlar, yaptığımız yatırımlar ve aldığımız bu karar ‘Ulaşımda Sakarya Zamanı’ hedefimizin bir ürünüdür” dedi.

Bu yeni uygulama, Sakarya’da yaşayan kadınlar ve çocuklar için daha güvenli bir ulaşım deneyimi sunacak. Yerel yönetim, bu tür uygulamalarla şehirdeki ulaşım sistemini geliştirmeyi ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Duraklarda toplu taşıma bekleme devri bitiyor! O ilde yapıldı Ankara ve İstanbul kıskandı: Artık güvenle binebilirsiniz
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz