1. Haberler
  2. Hayat
  3. Bugün her türlü çatışmadan uzak durmalısınız! Koç, boğa, başak, akre ve balıklar… İşte 26 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün her türlü çatışmadan uzak durmalısınız! Koç, boğa, başak, akre ve balıklar… İşte 26 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

featured
service

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Yakın zamanda birinin size sarf ettiği kaba sözler aslında size yönelik değildi, bu sözleri sarf eden kişiye, yani kendisine yönelikti. Hissettikleri sertliğin nedeni kendilerine yönelik olsa da, o kişi sanki bir şeylerin suçlusu sizmişsiniz gibi davranıyor. Bazı insanlar hatalarıyla yüzleşemezler ve hatalarını yansıtarak günah keçileri ve bahaneler ararlar. Yine de, anlayışlı olmak bu durumu aşmak için iyi bir yoldur. Savunmaya geçmek yerine anlayış göstererek durumu düzeltmeye yardımcı olabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Gerçekleştirmeyeceğiniz bir şey hakkında biriyle tartışmak anlamsız olurdu, değil mi? Yine de sizi kışkırtan biriyle tartışmaya devam edebilirsiniz. Verdiğiniz karardan eminseniz, her türlü çatışmadan uzak durmalı ve en iyisi olduğuna inandığınız şeyi yapmalısınız. Kararınızdan emin misiniz? Yoksa tam olarak emin değilsiniz ve bu konuda kendi düşüncelerinizden emin olmak için tartışıyor olabilir misiniz? Eğer emin değilseniz, konuyu tekrar ele alıp tartışmaya değer. Eğer bu konuda eminseniz, tartışmak sadece işleri daha da kötüleştirecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kötü bir rüyadan kurtulmak için tek yapmanız gereken uyanmaktır. Gözlerinizi açtığınızda ve bunun sadece bir rüya olduğunu fark ettiğinizde, gerçek olmadığının hemen farkına varırsınız. Şu anda gerçek hayatta kötü bir rüya gibi hissettiren bir durumdasınız, ancak gözlerinizi açıp bunu ortadan kaldıramıyorsunuz. Belki de yapabilirsiniz. Çünkü hayal gücünüz durumla ilgili düşüncelerinizi besliyor. Korkunuzun büyük bir kısmının bu çarpık düşünceyle bağlantılı olduğunu fark ettiğinizde, “uyanabilir” ve bununla başa çıkabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Pek çok Yengeç burcu insanı değişimi sevmez. Yengeçlerin çoğu aşina oldukları şeylerle rahat eder. Birçoğu aslında rutinden hoşlanır çünkü bu onlara bir çerçeve ve güvenlik hissi verir. Bu durum size uysun ya da uymasın, değişimin şu anda sizin için çok iyi olabileceğini kendinize itiraf etmelisiniz. Şu anda meydana gelen bir değişim size ve değer verdiğiniz diğer kişilere fayda sağlayacaktır. Nelerin yanlış gidebileceğine dair korku dolu düşünceler beslemek yerine, tüm faydalarını düşünün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün karşınıza cazip bir teklif çıktığında sağduyunuzu kaybetmeyin. Bu tekliften o kadar etkilenebilirsiniz ki, yüksek standartlarınızı bir kenara bırakmayı ya da çok istediğiniz bir şeyi sunduğu için çok büyük görünen bir riski göze almayı düşünebilirsiniz. Eğer dikkatlice düşünürseniz istediğinizi elde etmenin başka, daha iyi bir yolu olduğunu fark edeceksiniz. Bunun üzerinde çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos – 22 Eylül)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bugün her türlü çatışmadan uzak durmalısınız! Koç, boğa, başak, akre ve balıklar… İşte 26 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz