1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cübbeli Ahmet, Bahçeli’nin Öcalan çıkışına tepki gösterdiği videoyu kaldırdı

Cübbeli Ahmet, Bahçeli’nin Öcalan çıkışına tepki gösterdiği videoyu kaldırdı

featured
service

Bahçeli’nin sözlerine kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 22 Ekim Salı günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ayı ile yatağa giren ezilmeye mahkumdur’ ifadelerine yer vermişti.

Cübbeli Ahmet, son olarak 24 Ekim Perşembe günü yaptığı cami sohbetinde bir kez daha Bahçeli’yi ağır sözlerle eleştirdi. Vaazını Twitter ve YouTube hesabından paylaşan Cübbeli Ahmet, birkaç saat önce videoyu her yerden sildi.

Cübbeli Ahmet’in videosunun linkine tıklandığında “Video kullanılamıyor” uyarısı çıkıyor.

Cübbeli Ahmet’in videodaki sözleri şöyle:

‘Biz Hakk’ı bugüne kadar söyledik, çözüm sürecinde de karşı çıktık. YouTube’lar var, kayıtlar kaybolmuyor. Şu anda bu işleri yanlış buluyoruz. Düşmanla kafirle barış olmaz, muharebe olur. Son terörist kalana kadar mücadele devam. Şimdi iş nereye döndü ilk teröristi Meclis’e getirmeye döndü. Ulan ‘son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin, şimdi ilk teröriste ‘gel de başıma geç’ diyor.’

‘Bunun izahı yok. Burada 40 bin şehit var, gazi var, yetimler, dullar, analar, babalar var. Yemezler yedirmezler. Herkes haddini bilecek. Kimsenin memleketinin dinamikleriyle oynamaya haddi yok. Kimseye yağcılık yapmam. Apo kim ya? Şerefsiz, dinsiz kitapsız, Marksist, Leninist’in önde gideni…”

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’de yayınlanan Sansürsüz programında Cübbeli Ahmet’in bu videoyu neden sildiğinin arka planını anlattı. Saymaz “Cübbeli Ahmet’i kim tehdit etti?” diye sordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cübbeli Ahmet, Bahçeli’nin Öcalan çıkışına tepki gösterdiği videoyu kaldırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz