1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan: Batı’nın şımarttığı siyonistler İran’a da saldırdı

Erdoğan: Batı’nın şımarttığı siyonistler İran’a da saldırdı

featured
service

TUSAŞ’taki terör saldırısının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, Ülkemizde olan tüm araç ve imkanları kullanarak terör ve şiddetin olmadığı, huzur, demokrasinin ve kardeşliğin olduğu bir ülkeyi inşa edeceğiz. Nice asırlar boyu Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden kardeşçe yaşayacağız. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamıyor. Ebedi ve ezeli kardeşliğimize pusu kuramayacaklar. Hedeflerine ulaşamayacaklar.” ifadelerini kullandı.

İsrail’in İran’a dün gece düzenlediği hava saldırılarına ilişkin konuşan Erdoğan, İsrail’e tepki göstererek “Dün gece İsrail saldırganlığının hedefi olan komşumuz İran’a ve İran Hükümetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti, bölgesel çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor. İsrail bu kafayla bir yere varamayacak. Allah’tan bunların kahrını bekliyoruz.” diye konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

“Hatay’ı alın dedik ve aldınız. Hatay 1 Nisan’da gerçek belediyecilikle tanıştı. Hatay’a olan şükran borcumuzu ödemek istiyorum. Bundan 7 ay önce çok çekişmeli geçen yerel yönetimler seçimleri yaşadık. 31 Mart sürecinde en fazla tartışma konusu yapılan şehirlerimizin başında Hatay geliyordu.

Üzüntü verici hadiselere şahit olduk. Hatay belediyecilik hizmetlerinde bakımsızlığa terk edilmişti. Cumhur İttifakı olarak Hataylı kardeşlerimizin çığlıklarına kulak verdik. 31 Mart gecesi gözümüz kulağımız Hatay’da oldu. Sizlere öyle bir belediye başkanı gönderdik mi milletvekilleriyle beraber çift dört gözlü olacak cumhurbaşkanı ile beraber burası yeniden ayağa kalkacak. 31 Mart akşamı sandıklar kapandıktan sonra seçim yarışı bitmiş artık Hatay’a hizmet yarışı başlamıştır. Önemli olan Hatay’ın bir an önce ayağa kalkmasıdır.

Hatay belediyecilik hizmetlerinde de artık parmakla gösterilecek. 31 Mart’ta fetret devrinden kurtardığımız Hatay’ı çok daha güzel yerlere taşıyacağız. O yoksa hizmet de yok diyenlerden değil bize oy versin vermesin Hataylı kardeşlerimizin tamamına hizmet götürenlerden olacağız. ‘Oy yoksa hizmet de vermeyiz’ diyenlerden değiliz. Bizde ayrımcılık, ötekileştirme olmaz. İnsanları kökenine, meşrebine göre tasnif etmek olmaz. 6 Şubat depremlerinin vurduğu şehirlerimizi yeniden ihya etmek için durmadan çalışıyoruz. İttifakımızın birinci gündemi depremzedelerimizi bir an önce yeni yuvasına kavuşturmaktadır. Türkiye’de 6 Şubat’ta asrın felaketini yaşamıştır.

Ne kandan ve göz yaşından beslenen terör baronları ne gözlerini Hatay’a diken emperyalizmin uşakları Türkiye Yüzyılı ülkümüz ile aramıza giremez. Bin düşünüyor, bir söylüyoruz. İttifak ve iktidar olarak bir adım atmadan önce her şeyi en ince detayına kadar hesaba katıyoruz. Kurulan tuzakları bozarak hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye’yi mutlaka inşa edeceğiz. Bu topraklar üzerinde daha nice asırlar boyu Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan: Batı’nın şımarttığı siyonistler İran’a da saldırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz