1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP’de istifa dalgası: Burdur’da 8 ilçe başkanı görevlerinden ayrıldı

MHP’de istifa dalgası: Burdur’da 8 ilçe başkanı görevlerinden ayrıldı

featured
service

Görevden ayrılan ilçe başkanlarının imzasıyla yayımlanan açıklamada, “Bizler adamın adamı değil, davanın adamlarıyız” ifadesi dikkat çekti. Açıklamada, Gültekin Oktay’ın görevden ayrılmasının il teşkilatı üzerinde olumsuz bir etki yarattığı, kendisinin davaya olan sadakati ve üstün gayreti nedeniyle tüm Burdur teşkilatının desteğini kazandığı belirtildi. İlçe başkanları, Oktay’ın yeniden göreve devam etmesini arzuladıklarını vurguladı.

Açıklamanın devamında, “Biz, gece gündüz davamızın başarısı için çalışırken, partimizin başarısız olmasını isteyenlere makam verilmemesi gerektiğini düşündük” denildi. İlçe başkanları, partiyi zayıflatmaya çalışanlarla fotoğraf veren kişilere üç hilalin altında yer verilmemesi gerektiğini savunarak, mevcut koşullarda görevlerine devam edemeyeceklerini belirtti.

Son olarak ilçe başkanları, “MHP’nin başarısı için maddi manevi tüm gücümüzle mücadele ettik, ancak bu şartlarda çalışmaya devam etmemiz hayatın ve siyasetin olağan akışına ters” ifadeleriyle istifalarını kamuoyuna duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’de istifa dalgası: Burdur’da 8 ilçe başkanı görevlerinden ayrıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz