1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuncer gözaltına alındı

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuncer gözaltına alındı

featured
service

Tuncer, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltına alınma sürecini değerlendiren Tuncer, “Bizi korkutamayacaksınız. Susturamayacaksınız. Hukuk iktidarların fahişesi değildir,” diyerek tepkisini dile getirdi. Aile Bakanlığı’ndaki usulsüzlükleri gündeme getiren bir paylaşım yaptığını belirten Tuncer, bu paylaşımda çocuk yurtlarındaki şiddet, il müdürlerinin usulsüzlükleri ve tarikatçı yapılanmalara dikkat çektiğini ifade etti.

Serbest bırakılmasının ardından Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve diğer parti üyeleri, Tuncer’e destek vermek üzere polis merkezi önünde toplandı. Parti tarafından yapılan resmi açıklamada, Tuncer’in Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Konya İl Müdürü hakkında kamuoyuna bilgi verdiği için gözaltına alındığı belirtildi.

Sevdagül Tuncer’in gözaltı süreci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndaki usulsüzlüklere dair iddiaların ve bu iddialara yönelik tepkilerin arttığı bir dönemde gerçekleşti. Tuncer, bu tür yolsuzlukların ortaya çıkarılması konusunda kararlı bir duruş sergileyeceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuncer gözaltına alındı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz