1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Özgür Özel, Bahçeli’yi eleştirdi sonra Erdoğan’a seslendi: “Artık sözcünün görevi bitmiştir”

Özgür Özel, Bahçeli’yi eleştirdi sonra Erdoğan’a seslendi: “Artık sözcünün görevi bitmiştir”

featured
service

Özel, Türkiye’deki kadın ve çocukların güvenliği konusuna da değinerek, “Her iki kadından biri şiddet görüyor. Kadınların yüzde 70’i geceleri yürürken kaygı duyuyor. Bu ülke, 8 yaşındaki Narin’i koruyamadı, 2 yaşındaki Sıla bebeği koruyamadı. Bu iktidar öğrencinin barınma sorununu bile bile çözmemektedir,” dedi. Ayrıca, Adana Aladağ’da 11 kız öğrencinin hayatını kaybetmesinin sorumlularını eleştirerek, devlet yurtlarının yetersizliğine dikkat çekti.

CHP lideri, sağlık sistemine yönelik eleştirilerde bulunarak, “Ölümler bilinirken o hastaneleri açık tuttular. Ne zaman bir savcıyı tehdit ettiler, o gün döndüler hastanelerin ruhsatlarını iptal ettiler,” dedi. Özel, hastanelerin kamulaştırılmasını talep etti ve mevcut sağlık bakanının bu süreçteki rolünü eleştirdi.

Özel, konuşmasında Kürt sorununa da değinerek, “Bu ülkede Kürtler ‘sorunum var’ diyorsa, Kürt sorunu vardır. Devlet, bir sorunun olup olmadığına değil, millet o sorunun olup olmadığına karar verir,” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın Bahçeli’yi sözcü kılmak yerine kendisinin çıkıp açıklama yapması gerektiğini belirten Özel, “Devlet bey, Abdullah Öcalan’ı Meclis’i adres gösteriyor. Sayın Erdoğan’ın hala iki kelam etmeme durumuna son vermelidir,” diyerek çağrıda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel, Bahçeli’yi eleştirdi sonra Erdoğan’a seslendi: “Artık sözcünün görevi bitmiştir”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz