1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Instagram mavi tiki olanlara artık farklı görünecek

Instagram mavi tiki olanlara artık farklı görünecek

featured
service

Meta işletmeyi, geçtiğimiz aylarda fiyatlı olarak mavi tik satışına başlamış ve bu hizmet Türkiye’de 279,99 TL gibi bir maliyetle sunulmuştu. Bu teşebbüs, onaylı hesapların rakamının çoğalmasına neden olurken, şimdi de Instagram’da bu hesapların içeriklerine özel bir akışın geleceği belirtiliyor.

Yazılım geliştiricisi Alessandro Paluzzi tarafından yapılan tersine mühendislik çalışmaları neticesinde elde edilen ekran görüntüleri, Meta’nın, onaylı hesapların içeriklerini, Twitter’ın yaptığı gibi daha fazla göstereceğini ortaya koyuyor. Bu gidişat, mavi tikli kullanıcıların daha geniş bir kitleye erişmesini sağlayarak etkileşimlerini artırabilir.

Gelen bilgilere göre, Meta’nın bu yeni özelliği sadece onaylı hesapların paylaşımlarını kapsayacak ve kullanıcıların ana sayfalarında öne çıkacak. Bu adım, Android için v296.0.0.0.16 ve iOS için v295.0 versiyonlarının kaynak kodlarında keşfedildi.

Instagram, henüz bu özelliği resmi olarak duyurmasa da, kaynaklara göre Meta’nın mavi tikli hesapların görünürlüğünü artırmak ve daha fazla mavi tik satmak emeliyle çalışmalar yürüttüğü belirtiliyor.

Mavi tikli kullanıcılar için geliştirilen bu özel akış, Instagram tecrübesini daha da zenginleştirebilir ve onaylı hesaplara daha fazla avantaj sunabilir. Ancak, firmanın bu yeni özelliği ne zaman ve nasıl kullanıma sunacağı mevzusunda resmi bir açıklama yapılmış değil. Bu büyümeyi yakından takip ederek, mavi tikli kullanıcıların Instagram tecrübesinde nasıl bir farklılık yaşayacağını hep beraber göreceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram mavi tiki olanlara artık farklı görünecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz