1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Siz hiç yorulmayın: Yapay zeka sizin yerinize mesajları yanıtlayacak

Siz hiç yorulmayın: Yapay zeka sizin yerinize mesajları yanıtlayacak

featured
service

Gboard; Suni akıl ile kusurları düzenlemeye dayanakçı olacak ve emojiler üretebilecek

Gboard’un 13.3 versiyonunda sunulan özellikler, suni zihne dayalı olarak geliştirilmiş vaziyette. İlk olarak, Google’ın üretken suni zekâsı, tümcelerinizdeki dilbilgisi yanılgılarını düzenlemeye dayanakçı olacak. Aynı zamanda tonlama teklifleri sunarak, tümcelerinizi profesyonel veya rahat bir üslupla yazmanızı sağlayacak.

Ayrıca, “Emogen” ismini taşıyan yeni bir taşıtı da Gboard’a ilave ediliyor. Bu vasıta sayesinde yazılı ifadeler otomatik olarak suni akıl tarafından emojiye dönüştürülebilecek. Bu da kullanıcılara kendi özgün emojilerini oluşturma ihtimali tanıyor. Google şu anda “Emoji Kitchen” isminde, değişik emojileri birleştirerek yeni emojiler oluşturmanıza imkân sağlayan bir özellik sunmaktadır.

Dikkat sürükleyen bir başka özellik de kullanıcıların kalemle metin yazabilmesine olanak tanıyan el yazısı dayanağıdır. Bu yenilik, makinelere kalem kullanarak daha fazla elastiklik ve işlevsellik getirecek. Misalin, yazıları çizebilecek, vurgulamak için kelime gruplarını daire içine alabilecek ve boş satırları silebileceksiniz.

Klavye ayrıca sesli yazma modu faalleştirildiğinde otomatik olarak küçülecek, bu sayede kullanıcılar ekran alanından daha fazla yararlanabilecekler.

Google, suni akıl yardımlı özelliklerle yapılan metin etkileşimlerinin 60 gün süresince sunucularında saklanacağını belirtiyor. Ancak bu özelliklerin hala beta versiyonunda olduğunu ve tüm kullanıcılar için henüz açılmadığını unutmamanız önemlidir.

Siz de bu mevzu hakkında düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Siz hiç yorulmayın: Yapay zeka sizin yerinize mesajları yanıtlayacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz