1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Oyunculara müjde: Assassin’s Creed ücretsiz erişime açıldı

Oyunculara müjde: Assassin’s Creed ücretsiz erişime açıldı

featured
service

Ubisoft’un duyurusuna göre, Assassin’s Creed II, Brotherhood, Revelations ve Valhalla oyunları, Windows kullanıcıları için Ubisoft Connect üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Aynı yarıyılda Epic Games Store’da sadece Valhalla ücretsiz sunulacak.

Konsol sahipleri de unutulmadı. Xbox Live Gold azaları, Xbox konsollarında Assassin’s Creed II, Brotherhood, Revelations, Black Flag ve Valhalla oyunlarına ücretsiz ulaşım sağlayabilecekler. PlayStation kullanıcıları ise Valhalla oyununu tüm PS4 ve PS5 sahipleri için ücretsiz olarak tecrübeleyebilecekler. Ayrıca, PlayStation Plus Extra azaları Assassin’s Creed II, Brotherhood, Black Flag, Revelations ve Valhalla oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Reyinseverler, bu özel kampanya süresince her bir oyunun standart sürümünü tecrübeleme şansını yakalayacaklar. Şayet oyunun bütün sürümünü satın almayı seçim ederlerse, ilerlemeleri kaydolunacak ve kesintisiz bir reyin tecrübeyi sunulacak.

Bu sınırlı zamanlı kampanyanın yanı sıra, Ubisoft 17 Ağustos’a kadar tüm platformlarda Assassin’s Creed oyunlarında büyük indirimler sunacak. Reyin tutkunları, %85’e varan indirimlerle istedikleri Assassin’s Creed oyununu uygun maliyetlerle satın alma fırsatını elde edecekler.

Reyin dünyasının sevilen serisi Assassin’s Creed’in bu ücretsiz ulaşım ve indirim fırsatları, reyinseverlere unutulmaz bir yaz tecrübeyi sunmayı hedefliyor. 10-14 Ağustos tarihleri arasında bu coşku verici kampanyayı kaçırmayın!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oyunculara müjde: Assassin’s Creed ücretsiz erişime açıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz