1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Elektrikli Megane, ön siparişe çıkar çıkmaz tükendi!

Elektrikli Megane, ön siparişe çıkar çıkmaz tükendi!

featured
service

FİYATI NE KADAR?

Renault’un elektrikli devrimine katılan bu model, iki değişik versiyonla satışa sunulacak. Lansmana özel olarak duyurulan maliyetlere göre, Techno versiyonu 1.499.000 TL, Iconic versiyonu ise 1.599.000 TL olarak tanımlandı. Ancak, maliyetlerin lansman yarıyılına özgü olduğu ve değişebileceği de unutulmamalı.

Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’nin ön sipariş yarıyılı 1 Ağustos’ta başladı. İlk 250 şahıs, Iconic versiyonuna sahip olacaklar arasından seçilecekti ve bu bireyler ağustos ayı içinde taşıtlarını teslim alacaklardı. Ancak, büyük alaka sebebiyle bu ilk 250 vasıta süratle tükenerek kayıtlar kapatıldı. Bu yüksek arz sebebiyle, Iconic versiyona sahip 250 adet daha Megane E-Tech Yüzde 100 Elektrikli modeli için ön sipariş alımı tekerrür açılacak.

ARACIN ÖZELLİKLERİ

Yeni Megane E-Tech, 60 kWh’lik bataryasıyla 450 kilometre erime sahip. Aynı zamanda 160 kW/220 bg elektrikli motor performansıyla sadece 7,4 saniyede 0’dan 100 kilometre/s sürate erişebiliyor. Bu model, özel olarak elektrikli arabalar için üretilmiş CMF-KONUT platformunu kullanıyor ve 42 dakikada yüzde 80 şarj kapasitesine erişebiliyor.

Tüm bunların yanı sıra, 21 gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 OpenR Link bilgi-cümbüş sistemi gibi yüksek teknolojik özelliklerle donatılmış olan Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, ağustos ayında Türkiye yollarında boy gösterecek. Bu adım, Renault’nun elektrikli araba pazarındaki varlığını daha da güçlendirmesini sağlayacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elektrikli Megane, ön siparişe çıkar çıkmaz tükendi!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz