1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. WhatsApp’ta anlık video mesajları nasıl gönderilir?

WhatsApp’ta anlık video mesajları nasıl gönderilir?

featured
service

Anlık video iletileri, kullanıcıların bağlantısını daha tesirli bir biçimde sağlamalarına takviyeci oluyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, 60 saniyelik videolarını anlık olarak kaydolup öbür kullanıcılara yollayabiliyorlar. Bu yenilikçi özellik, WhatsApp kullanıcılarının irtibat tecrübesini daha da zenginleştiriyor.

Videolu ileti yollamak oldukça kolay. WhatsApp’ı açtıktan sonra, irtibat kurmak istediğiniz bireyin sohbet penceresini açın. Ardından, sağ alt köşedeki sesli anekdot mikrofon sembolüne dokunun. Bu sembole değdiğinizde, yeni bir kamera sembolü belirecek. Kamera sembolüne değerek ve basılı tutarak anlık video iletinizi kaydedebilirsiniz.

Üç saniyelik bir geri sayımın ardından, iki alternatifiniz olacak. Şayet videonuzu yollamak istemiyorsanız, kaydı durdurup videoyu silmek için parmağınızı sağdan sola kaydırmanız yeterli olacak. Şayet daha uzun bir video kaydolmak veya daha fazla alternatif keşfetmek istiyorsanız, parmağınızı yukarıya doğru kaydırabilirsiniz.

Ayrıca, kamera sembolünün altındaki kamera sembolüne değerek kameraları değiştirebilirsiniz. Kaydı durdurmak ve videoyu önizlemek için ise “Durdur” sembolüne değmeniz gerekecek. Videonuzu yollamak istediğinizde, parmağınızı kayıt sembolünden sürüklemeniz yeterli olacak. Böylece görüntülü iletiniz otomatik olarak müşteriye iletilmiş olacak.

Gönderilen video iletileri dairesel bir şekilde görüntülenir ve müşteriler, videoyu geliştirerek ayrıntıları araştırabilir veya sesle oynatabilirler.

WhatsApp’ın anlık video iletileri de uçtan uca şifrelenir, böylece kullanıcılar mesajlarının güvende olduğundan emin olabilirler.

Özellikle şahsi notları paylaşmak veya süratli aktüellemeler iletmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Ancak unutmayın ki, WhatsApp anlık video iletilerini aygıt galerinize kaydolma olanağı sunmuyor. Bu sebeple, cevaplama veya mesajım alternatifleriyle kanaat etmek gerekecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp’ta anlık video mesajları nasıl gönderilir?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz