1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Bütçe dostu Nokia C210’nun tanıtımı gerçekleştirildi!

Bütçe dostu Nokia C210’nun tanıtımı gerçekleştirildi!

featured
service

Ön yüzde bulunan çentikte, 5 megapiksel özçekim kamerası bulunuyor. Arka tarafta ise çift kamera sistemi mevcut. Bu sistem, 13 megapiksel ve 2 megapiksel sensörlerin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Bu sayede muhtelif çekim senaryolarında etkileyici resimler elde etmek mümkün.

SNAPDRAGON 662 YONGA SETİ

Nokia C210, gücünü Snapdragon 662 yonga setinden alıyor. 11 nm yapım teknolojisiyle üretilen bu yonga setine 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca, microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını 512 GB’a kadar artırabilmek mümkün.

Cihaz, paketten Android 13 işletim sistemiyle çıkıyor. 3.000 mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon, 10W hızında şarj olabiliyor. Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS + GLONASS ve AKILB Type-C gibi bağlantı seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor.

Tüm bu özelliklere ek olarak, Nokia C210’un çekici bir maliyet yaftayı bulunuyor. Yalnızca 110 dolarlık bir maliyetle bu telefonu satın almak mümkün. Bütçe arkadaşı olmasıyla birlikte, sağlam özellikler sunmasıyla da dikkat çeken Nokia C210, uslu telefon pazarında adından sıkça laf ettirecek gibi duruyor.

NOKİA C210 ÖZELLİKLERİ NELER?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bütçe dostu Nokia C210’nun tanıtımı gerçekleştirildi!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz