1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Twitter tamamen mazide kalıyor: Görenler değişikliğe inanamadı

Twitter tamamen mazide kalıyor: Görenler değişikliğe inanamadı

featured
service

Kullanıcılar artık X.com alan adına tecrübeliyor! IOS kullanıcılarına göre, Twitter beklenmedik bir adım atarak Twitter.com alan ismini sonlandırdı ve kullanıcıları X.com’a yönlendiriyor. İnsanlar paylaşımların linklerine tıkladıklarında X alan ismine yönlendiriliyorlar. Bu farklılık şu ana kadar sadece IOS aygıtlarda görüldü. Platformun web versiyonu ve Android uygulaması ise hala daha önceki Twitter alan ismini kullanmaya devam ediyor, paylaşım butonları ve öteki işlevlerde rastgele bir farklılık gözlemlenmiyor. Twitter’ın bu adımı, kullanıcılar ve sosyal medya dünyasında alaka çekti ve değişik yorumlara yol açtı. İşte öteki ayrıtılar…

Twitter’ın alan ismi farklılığı, X’e geçiş sürecindeki kararlılığını vurgulayarak ehemmiyetli bir evreyi işaret ediyor. Bu platform, efsanevi logosundan başlayarak ananesel yapıları geride vazgeçerek büyük bir mutasyon yaşadı. Bu metamorfoz, marka adını değiştirme kararında bir dönüm noktası olarak kabul edilebilir. Ancak Elon Musk’ın bu farklılığı neden yaptığı henüz net değil. Ünlü teşebbüsçü, tüm tenkitlere karşın kararlılıkla ilerlemekte ve çalışmalarına devam etmektedir. Bu evreden sonra geri dönmek pek mümkün görünmüyor.

Ancak, Twitter’ın marka adı ve alan ismi farklılığı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bu adım anlamlı mıydı? Metamorfozun bu biçimi, platformun geleceği için nasıl bir tesir yaratabilir? Görüşlerinizi yorumlar kısmından paylaşarak kavgaya katılabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Twitter tamamen mazide kalıyor: Görenler değişikliğe inanamadı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz