1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Yeni sabit koin sahaya çıkıyor: PayPal yeni kripto para birimini piyasaya sundu

Yeni sabit koin sahaya çıkıyor: PayPal yeni kripto para birimini piyasaya sundu

featured
service

PYUSD, Amerika Birleşik Devletleri dolarına denk olarak değerlendirilen bir sabitkoin olarak dikkat topluyor. Bu yeni dijital varlık, Amerika Birleşik Devletleri doları mevduatları, hazine senetleri ve eşi nakit eşdeğerleri tarafından desteklenmektedir. Bu sayede kullanıcılar, dijital dünyada sabit bir değer taşıyan bir varlıkla operasyon yapmanın avantajlarından yararlanabilecekler.

PayPal CEO’su Dan Schulman, PYUSD’nin piyasaya sürülmesiyle alakalı olarak, dijital ödemelerin gelişimini süratlendirmeyi kastettiklerini belirtti. Schulman, “Dijital para ünitelerine olan geçiş, tutarlı ve emin bir çalgı gerektiriyor. PYUSD, bu lüzumu karşılamayı kasteden bir adım.” biçiminde konuştu.

PYUSD’nin en dikkat çekici özelliklerinden biri, Amerika Birleşik Devletleri doları ile 1’e 1 oranında değerlendirilebilmesidir. Bu da kullanıcıların kripto dünyasında operasyon yaparken maliyet dalgalanmalarından etkilenme tehlikesini eksilterek daha tutarlı bir tecrübe yaşamalarını sağlayacak.

Ayrıca, PayPal alıcıları PYUSD’yi iç transferlerde ve harici cüzdanlara ödemelerde kullanabilecekler. Ayrıca, PYUSD ile değişik kripto paralara mutasyon yapabilecek ve desteklenen kripto para ünitelerini PYUSD’ye çevirebilecekler.

PayPal’ın bu hücumu, finansal dünyada kripto para ünitelerinin daha fazla özümsenmesine müteveccih bir adım olarak değerlendiriliyor. PYUSD’nin piyasaya sürülmesi, dijital ödemelerin geleceği mevzusundaki müzakereleri daha da tutuşturabilir ve finansal teknolojide yeni yarıyıllara kapı aralayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni sabit koin sahaya çıkıyor: PayPal yeni kripto para birimini piyasaya sundu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz