1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. PlayStation 5 Slim tasarımı ortaya çıktı: Diğerlerinden daha uygun fiyatlı

PlayStation 5 Slim tasarımı ortaya çıktı: Diğerlerinden daha uygun fiyatlı

featured
service

Ortaya çıkan görsellere göre, PlayStation 5 Slim, orijinal PS5’in tasarımına benzese de bazı ehemmiyetli farklılıklar sunuyor. Konsolun kasasının her iki yanında siyah hava delikleri görülebiliyor. Ebatları büyük miktarda aynı gibi gözükse de, eskiki iddialar PlayStation 5 Slim’in daha minik bir yapıya sahip olacağını vurguluyordu.

PlayStation 5 Slim ile alakalı ilk dedikodular Microsoft’un dava dosyasında ortaya çıkmıştı. Microsoft, Sony’nin daha düşük performanslı bir konsol üzerinde çalıştığını ve bunu 2023 senesinde tanıtacağını iddia etmişti. Bu dava dokümanları ayrıca PS5 Slim’in 399 dolarlık bir maliyetle geleceğini gösteriyordu, bu da standart PS5 maliyetine göre oldukça rekabetçi bir maliyetlendirme anlamına geliyor.

Sony şu ana kadar resmi bir açıklama yapmasa da, sızdırılan görüntüler PlayStation 5 Slim’in daha ince ve zarif bir versiyonunun yolda olabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Bu vaziyet, yeni bir tanıtımın güz aylarında hakikatleşmesi gidişatında PS5 için yeni bir satış dalgası yaratma potansiyeline sahip.

Ayrıca Sony, son finansal raporunda pozitif neticelerini paylaştı. Reyin ve Ağ Hizmetleri kategorisinin senelik bazda yüzde 27 geliştiğini belirtti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PlayStation 5 Slim tasarımı ortaya çıktı: Diğerlerinden daha uygun fiyatlı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz